Beste renholder Drammen

Trenger du renholder i Drammen?

Leter du etter en renholder i Drammen til ditt oppdrag? Uansett hvilket behov og hvilke ønsker du har kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med en kvalitetssikret renholder i Drammen som passer for ditt oppdrag.

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og responstid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet med dine detaljer og hvilket renholdsoppdrag i Drammen du ønsker utført.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som ønsker tilbud på renhold i Drammen.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

hero
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?

OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du utført din renholdsjobb i Drammen på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av renholdsoppdraget du ønsker å få utført i Drammen.

Alle henvendelser om renholder i Drammen blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt forespørselen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra en renholder som tar på seg oppdrag i Drammen.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for oppstart i Drammen.

3. Oppdraget utføres

Renholderen i Drammen møter opp på avtalt tidspunkt og utfører arbeidet raskt og med høy kvalitet.

Renholdere.no samarbeider med dyktige renholdere som tar oppdrag i Drammen.

Hva koster renholder i Drammen?

Prisen på renhold i Drammen varierer veldig ut ifra hvilket type oppdrag du ønsker skal utføres.

Det som er vanlig er at renholdstjenester i Drammen enten prises ut ifra en timespris, pris per kvadratmeter eller som en fastpris for hele renholdsoppdraget.

Timespris renhold Drammen

Timesprisen på renhold i Drammen varierer mellom 400,- og 750,- kroner.

Timesprisen for renhold i Drammen vil imidlertid kunne variere avhengig av flere faktorer som størrelsen på arealet som skal rengjøres, hvor skittent det er, om det må tas spesielle hensyn og om det må brukes spesialutstyr eller midler.

Priseksempler renhold Drammen

 • Flyttevask Drammen:
  fra 75,- til 100,- kroner pr. m².
 • Byggvask Drammen:
  fra 30,- til 90,- kroner per. m².
 • Timespris Drammen:
  fra 400,- til 750,- kroner.
 • Nedvask hus/leilighet Drammen:
  fra 75,- kroner pr. m².

Hvilke renholdstjenester i Drammen kan du få tilbud på?

Vi samarbeider kun med seriøse og kvalitetsbevisste renholdsfirmaer i Drammen som tilbyr en rekke forskjellige renholdstjenester tilpasset dine behov.

Her ser du et utvalg av renholdstjenester i Drammen du kan få tilbud på:

 • Daglig renhold i Drammen:
  Støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.
 • Periodisk renhold i Drammen:
  Mer omfattende rengjøring som hovedrengjøring, flyttevask og byggvask.
 • Fasadevask i Drammen:
  Rengjøring av utvendige flater og fasader på bygninger, inkludert vinduer, dører og veggflater.
 • Tepperens og møbelrens i Drammen:
  Rengjøring av tepper og møbler for å fjerne smuss og flekker og gjenopprette fargene og teksturene.
 • Spesialrenhold i Drammen:
  Rengjøring av spesielle områder som operasjonsrom på sykehus, laboratorier og andre områder med spesifikke hygienekrav.
 • Flyttevask i Drammen:
  Grundig rengjøring av en bolig før en flytting, inkludert rengjøring av skap og skuffer, vindusvask og støvtørking av alle flater.
 • Kontorvask i Drammen:
  Rengjøring av kontorlokaler og arbeidsplasser, inkludert støvsuging og mopping av gulv, rengjøring av toaletter og kjøkkenområder, og generell rengjøring av alle arbeidsflater og inventar.
 • Nedvask i Drammen:
  Grundig rengjøring av et boligområde eller bedriftslokaler før de overleveres til en ny eier eller leietaker, inkludert rengjøring av alle overflater, vegger, tak, vinduer og alle rom og utstyr.

Hva påvirker prisen på renhold i Drammen?

Det er flere faktorer som påvirker prisen på renhold i Drammen.

Her er noen eksempler:

 1. Størrelsen på området som skal rengjøres

  Jo større området er, jo mer arbeid og tid vil det kreve for renholderne i Drammen, og dermed vil prisen være høyere.
 2. Hyppighet av tjenester

  Jo oftere du vil ha rengjøring i Drammen, jo høyere blir prisen per besøk.
 3. Type rengjøring

  Noen typer rengjøring i Drammen er mer omfattende og tidkrevende enn andre, og kan dermed være dyrere. For eksempel vil rengjøring av et operasjonsrom på et sykehus være mer omfattende og kostbart enn rengjøring av et kontorlokale.
 4. Tilstand på området som skal rengjøres

  Hvis området er spesielt skittent eller rotete, kan det ta lengre tid og kreve mer arbeid, noe som igjen vil øke prisen.
 5. Tilgjengelighet

  Hvis området som skal rengjøres er vanskelig å nå, vil det kreve mer tid og arbeid, og dermed vil prisen være høyere.
 6. Type utstyr og materialer som skal brukes

  Noen typer utstyr og materialer er dyrere enn andre, og vil dermed påvirke prisen på renholdstjenestene i Drammen.

Det er viktig å merke seg at prisen på renholdstjenester i Drammen ikke nødvendigvis indikerer kvaliteten på arbeidet som utføres. Det kan være lurt å gjøre litt undersøkelser og be om tilbud fra flere forskjellige renholdsfirmaer i Drammen for å finne det som passer best for ditt behov og budsjett.

Tilbud på renhold i Drammen gjennom Renholdere.no

Motta tilbud på renhold i Drammen.

Renholdere.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig renholder i Drammen som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige og kvalifiserte renholdere som tar på seg oppdrag i Drammen.

Fyll ut kontaktskjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av den mest passende renholderen i Drammen innen kort tid.

Renholder Drammen

Hvordan fungerer Renholdere.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge renholdsfirma i Drammen.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi en kvalitetssikret renholder i Drammen som passer for deg.

Målet til renholdere.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige renholderne som tar på seg oppdrag i Drammen.

Få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra renholdsfirma i Drammen.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?

OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

renholder 5

Beste renholdsfirma i Drammen:

Det kan være vanskelig å definere hvem som er det beste renholdsfirmaet i Drammen i og med at det er ganske individuelt hva som er viktige og avgjørende faktorer. Det beste renholdsfirmaet i Drammen for deg bør uansett kunne tilby skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjetter, og de bør også ha et godt omdømme og tilfredse kunder.

Renholdsfirmaet i Drammen bør i tillegg ha erfaring og kompetanse til å takle ulike typer renholdsoppdrag, samt være pålitelige og effektive i utførelsen av disse.

Billig renhold Drammen

Hvis du ønsker å finne billig renhold i Drammen, kan du starte med å undersøke ulike renholdsfirmaer i området. Det kan være lurt å sammenligne priser og tilbud fra ulike firmaer for å finne den beste prisen. Du kan også vurdere å benytte deg av frittstående renholdere eller mindre kjente renholdsfirmaer som kan tilby mer konkurransedyktige priser.

Det er viktig å huske på at prisen ikke alltid er det viktigste kriteriet når det kommer til å velge et renholdsfirma. Det kan være lurt å se etter et firma som tilbyr god kvalitet på tjenestene sine, og som er pålitelige og effektive i arbeidet sitt. Du kan sjekke referanser og omtaler fra andre kunder for å få bedre oversikt over firmaets renommé.

Når du velger renholdstjenester, bør du også tenke på hva slags renhold du trenger. Hvis du trenger grundig og omfattende renhold, kan det være nødvendig å betale mer for å få tilstrekkelig kvalitet. På den annen side, hvis du kun trenger lett renhold, som for eksempel støvsuging og vask av overflater, kan du kanskje klare deg med billigere alternativer.

Uansett hva du velger, er det viktig å kommunisere klart og tydelig med renholdsfirmaet om hva du forventer og hvilke oppgaver som skal utføres.

renholder Drammen

Rengjøringsbyrå Drammen – hva bør du tenke på?

Når du skal velge et rengjøringsbyrå i Drammen er det flere faktorer som er viktige å vurdere.

Her er noen ting du bør tenke på:

 1. Erfaring og omdømme

  Sørg for å velge et rengjøringsbyrå med god erfaring og et godt omdømme. Les anmeldelser og vurderinger fra tidligere kunder for å få en bedre forståelse av hva slags service og kvalitet du kan forvente.
 2. Tjenester som tilbys

  Tenk på hva slags rengjøringstjenester du trenger og velg et byrå som kan tilby disse. Trenger du daglig rengjøring, ukentlig eller månedlig rengjøring, eller spesialtjenester som vindusvask eller tepperens? Velg et byrå som kan møte dine spesifikke behov.
 3. Priser og kostnader

  Sørg for å få et klart og detaljert prisestimat fra rengjøringsbyrået før du velger å inngå en avtale, slik at det er tydelig hva du skal betale for.
 4. Lisenser og forsikringer

  Sjekk at rengjøringsbyrået har de nødvendige lisensene og forsikringene for å drive virksomhet. Dette kan gi deg ekstra trygghet og beskyttelse dersom noe skulle gå galt.
 5. Tilpasning og fleksibilitet

  Det er en fordel om rengjøringsbyrået kan tilpasse seg til dine spesifikke behov og ønsker. Velg et byrå som er fleksibelt og som kan endre på tjenester og rutiner etter behov.

Ved å ta hensyn til disse faktorene, kan du finne et rengjøringsbyrå i Drammen som kan tilby tjenester av høy kvalitet og som passer til dine spesifikke behov og ønsker.

Renhold av lokaler Drammen

Renhold av lokaler er en viktig del av vedlikeholdet av ethvert bygg. Det innebærer rengjøring av gulv, vegger, tak, vinduer, møbler, og annet utstyr i lokaler for å opprettholde en hygienisk og trygg arbeidsplass.

Regelmessig renhold har flere fordeler, inkludert bedre helse og trivsel blant ansatte, mindre risiko for sykdom og skader, samt økt produktivitet. Et rent og ryddig arbeidsmiljø kan også gi et bedre førsteinntrykk til besøkende og kunder.

Når man skal velge et rengjøringsfirma i Drammen er det viktig å finne en pålitelig og profesjonell leverandør som kan tilby skreddersydde tjenester som passer til ditt behov og budsjett.

Sørg for å sjekke referanser og vurderinger fra tidligere kunder, samt å få en detaljert oversikt over tjenestene som tilbys og prisnivået på tjenestene som er relevante for dere.

renholder Drammen

Hovedrengjøring Drammen

Hovedrengjøring er en omfattende og grundig rengjøring som innebærer å vaske, tørke og eventuelt polere overflater og gjenstander som vanligvis ikke blir rengjort i det daglige renholdet. Dette kan inkludere vinduer, vegger, tak, gulv og andre områder som samler opp støv og smuss over tid. Det inkluderer også vinduer, vinduskarmer, dører, dørhåndtak, lysbrytere, skap og skuffer, og lignende.

Hovedrengjøring er vanligvis noe som gjøres sjeldnere enn vanlig renhold, og det anbefales å gjennomføre det minst en eller to ganger i året. Hvor ofte man bør gjennomføre en hovedrengjøring avhenger av hvor mye trafikk det er i lokalene, og hvor utsatt de er for smuss og støv.

En grundig hovedrengjøring kan ha mange fordeler, som å forlenge levetiden til gulv og møbler, forbedre inneklimaet og gi en generell følelse av friskhet og renhet i lokalene. For å få best resultat anbefales det å kontakte et profesjonelt renholdsfirma i Drammen som har erfaring og kunnskap om hvordan man utfører en grundig og effektiv hovedrengjøring.

Byggvask Drammen

Byggvask i Drammen er rengjøring av bygninger eller byggeområder som har blitt bygget eller renovert.

Byggvask i Drammen omfatter vanligvis fjerning av byggestøv, rengjøring av vinduer, gulv, vegger, tak og inventar, og en generell rengjøring av alle overflater og områder for å fjerne rester etter byggearbeidet. Byggvask i Drammen er viktig for å sikre at nybygg eller et renovert bygg er klart til å tas i bruk og/eller overleveres til kunde.

Byggvasken i Drammen skal sørge for at arealene oppfyller alle hygienekrav og sikkerhetsstandarder.

Byggvask pris Drammen

Prisen på byggvask i Drammen kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på bygningen, hvor omfattende rengjøringen skal være, type og omfang av rengjøringen som skal utføres, og hvor i landet man befinner seg.

De fleste renholdsfirmaene i Drammen opererer med en pris per kvadratmeter og du må forvente å betale et sted mellom 30,- og 90,- kroner per kvadratmeter.

Flyttevask Drammen

Flyttevask i Drammen innebærer å få utført en grundig og omfattende rengjøring av en bolig eller leilighet før man flytter ut.

Flyttevask i Drammen omfatter vanligvis rengjøring av alle overflater og rom, inkludert støvtørking av alle flater, rengjøring av alle rom, skap og skuffer, vindusvask, og fjerning av alle typer smuss og flekker. Målet med flyttevask i Drammen er å sikre at boligen eller leiligheten er klar for å overleveres i god stand til nye beboere eller til utleier. Flyttevask i Drammen er vanligvis en grundigere rengjøring enn en vanlig ukentlig rengjøring og kan være obligatorisk i leieavtaler eller ved salg av bolig.

Daglig renhold Drammen

Daglig renhold i Drammen inkluderer vanligvis en rekke rutinemessige oppgaver som støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.

Daglig renhold i Drammen innebærer også rengjøring av fellesområder, som toaletter og kjøkkenområder, samt rengjøring av alle arbeidsflater og inventar. Målet med daglig renhold i Drammen er å sikre at lokalene holdes rene og hygieniske til enhver tid, og at det er et sunt og trygt miljø for de som jobber eller oppholder seg i området.

Kontorvask Drammen

Kontorvask i Drammen omfatter en rekke oppgaver som utføres regelmessig for å holde et kontorområde rent og hygienisk.

Kontorvask i Drammen består som regel av rengjøring av alle arbeidsflater, inkludert skrivebord, stoler og annet inventar, rengjøring av fellesområder, som kjøkken og toaletter, og fjerning av søppel. Vindusvask kan også inngå i kontorvasken i Drammen, avhengig av hva behovet ditt er. Kontorvask i Drammen utføres vanligvis av profesjonelle renholdsfirmaer, og tjenestene tilpasses etter behov og krav fra deg som kunde. Utførelsen av kontorvask i Drammen kan variere fra dag til dag, og kan også omfatte spesialoppgaver som rengjøring av tepper, polering av gulv eller rengjøring av datamaskiner og annet elektronisk utstyr.

Nedvask av hus Drammen

Nedvask av hus i Drammen er en nødvendig og omfattende oppgave som utføres når man skal flytte ut av et hus.

Nedvask av hus i Drammen kan være en omfattende oppgave og det kan derfor være vanskelig å få et tilfredsstillende resultat hvis man ikke har riktig utstyr og erfaring.

Her er en oversikt over hva en typisk nedvask av hus i Drammen omfatter:

 • Grundig rengjøring av alle gulv, vegger, tak, dører, skap, skuffer og kjøkkeninnredning.
 • Rengjøring av ovner, komfyrer, kjøleskap og andre hvitevarer.
 • Rengjøring av vinduskarmer og vinduer fra innsiden.
 • Rengjøring av flere bad og toaletter, inkludert dusjkabinett, badekar, toalett og vask.
 • Rengjøring av kjeller, loft og andre områder som er tilgjengelige.
 • Fjerning av støv og spindelvev fra alle overflater.
 • Fjerning av eventuelle flekker på vegger eller tak.
 • Tømming av skap og skuffer, rengjøring og deretter sette tingene tilbake.
 • Søppeltømming og fjerning av alle eiendeler som ikke skal være igjen i huset.
 • Kontroll av at alt er rent og klart for nye beboere.

Nedvask av hus pris Drammen

Prisen på nedvask av hus i Drammen påvirkes i hovedsak av størrelsen på huset og hvor omfattende rengjøringen er.

Du må forvente å betale et sted mellom 75,- og 100,- kroner per kvadratmeter for nedvask av hus i Drammen.

Det kan tilkomme ekstra kostnader til kjøring, kveld- og helgearbeid, avfallshåndtering og lignende.

Nedvask av leilighet Drammen

Nedvask av leilighet i Drammen er en grundig rengjøringstjeneste som utføres når du flytter ut av en leilighet.

Nedvask av leilighet i Drammen inkluderer vanligvis rengjøring av alle rom og flater, inkludert gulv, vegger, tak, dører, skap og kjøkkeninnredning. I tillegg vil det ofte være behov for å rengjøre bad og toalett grundig.

Formålet med nedvask av leilighet i Drammen er å etterlate leiligheten i en tilstand som er klar for nye beboere, samt sikre at det er rent og hygienisk.

Det er vanlig å leie inn et profesjonelt renholdsfirma i Drammen for å utføre nedvask av leilighet, da det kan være tidkrevende og kreve spesialisert utstyr og rengjøringsmidler.

Nedvask av leilighet pris Drammen

Det som påvirker prisen på nedvask av leilighet i Drammen er størrelsen på leiligheten og hvor skitten den og omfattende jobben er.

For en leilighet i Drammen som er opptil 50 m² koster det som regel mellom 4.300,- og 5.200,- kroner.

For en leilighet i Drammen som er mellom 50 m² og 100 m² betaler du mellom 5.200,- til 9.500,- kroner.

For leiligheter i Drammen som er større enn 100 m² kan du forvente en pris per. m². mellom 75,- til 90,- kroner.

Periodisk renhold Drammen

Periodisk renhold i Drammen er en type renhold som utføres med jevne mellomrom, vanligvis annenhver uke eller månedlig. Periodisk renhold i Drammen fokuserer på områder og oppgaver som ikke inngår i det daglige renholdet, og kan omfatte rengjøring av områder som ikke er synlige eller som sjelden brukes som for eksempel tak, vegger, høye vinduer, eller spesialområder som trenger grundigere rengjøring.

Periodisk renhold i Drammen kan også omfatte spesialbehandling av gulv, tepper eller annet inventar som krever dypere rengjøring og vedlikehold. Målet med periodisk renhold i Drammen er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene i lokalene, samt sikre at alle områder holdes i god stand og tilfredsstiller kravene til normal bruk.

Trappevask Drammen

Trappevask i Drammen omfatter vanligvis rengjøring av fellesområder i en bygning som trapperom, oppganger og inngangspartier. Trappevask i Drammen utføres vanligvis med jevne mellomrom for å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygienestandarder i fellesområdene. Trappevask i Drammen inkluderer som regel rengjøring av gulv, vegger, vinduer, dører og andre overflater som er utsatt for slitasje og skitt. Trappevask i Drammen kan også omfatte fjerning av søppel og annet avfall som kan samle seg i fellesområdene.

Trappevask i Drammen er viktig for å sikre at fellesområdene i en bygning er trygge og rene, og for å skape et positivt inntrykk for beboere og besøkende. I tillegg kan det bidra til å forhindre skader og slitasje på overflater, og forhindre spredning av smitte og sykdommer.

Renholder Drammen – hva skal du se etter?

Når du skal velge en renholder i Drammen, er det viktig å se etter følgende kvaliteter:

 1. Erfaring og kompetanse

  Sørg for å velge en renholder i Drammen som har erfaring og kompetanse innenfor området du trenger hjelp med.
 2. Pålitelighet

  Velg en renholder i Drammen som er pålitelig og leverer arbeid av høy kvalitet til avtalt tid.
 3. Fleksibilitet

  Sørg for at renholderen i Drammen kan tilpasse seg dine behov og timeplan, og kan utføre arbeidet når det passer best for deg.
 4. Bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler

  Velg en renholder i Drammen som bruker profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, da dette kan gi bedre resultater og et høyere nivå av renhold og hygiene.
 5. God kundeservice

  Sørg for å velge en renholder i Drammen som tilbyr god kundeservice og er tilgjengelig for å svare på spørsmål og tilbakemeldinger.

Renhold bedrift Drammen

Renhold for en bedrift i Drammen består som regel av rengjøring av arbeidsflater, fellesområder, toaletter og annet inventar i kontor- og arbeidslokaler. Formålet med bedriftsrenhold i Drammen er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene på arbeidsplassen, for å skape et trygt og hygienisk miljø for ansatte og besøkende.

Å leie inn en profesjonell renholder i Drammen kan gi flere fordeler for en bedrift. Profesjonelle renholdere i Drammen har kompetanse og erfaring som gjør at de kan utføre renhold på en effektiv og grundig måte.

Renholdere i Drammen bruker også profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler som kan gi bedre resultater enn vanlige husholdningsprodukter. I tillegg kan det frigjøre tid og ressurser for bedriften, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Godkjent renholdsbedrift Drammen

Å være en  godkjent renholdsbedrift i Drammen innebærer at bedriften oppfyller visse standarder og krav innenfor renholdsbransjen. Det er krav til kompetanse og opplæring av ansatte, bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, og etterlevelse av gjeldende lover og regler.

For å bli en godkjent renholdsbedrift i Drammen må bedriften søke om godkjenning og gjennomgå en vurdering av sine tjenester og praksis.

En godkjent renholdsbedrift i Drammen kan gi kundene trygghet og tillit til at renholdet blir utført på en profesjonell og pålitelig måte, og at bedriften følger gjeldende standarder og krav innenfor renholdsbransjen.

Renholdere i Drammen

Leter du etter renholder i Drammen, som er Norges 7. største kommune målt etter folketall?

Drammen har ca. 102.300 innbyggere fordelt på 46.778 boliger, hvor 17.637 er eneboliger og 14.130 er leiligheter, og vi har bistått mange med å finne beste renholder i Drammen.

I Drammen finnes det 228 renholdere som tar på seg oppdrag i området.

Renholdere.no sitt mål er å finne den beste renholderen i Drammen til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Renholder Drammen

Ikke i Drammen? Finn en renholder i et område i nærheten: