Beste renholder Stavanger

Trenger du renholder i Stavanger?

Leter du etter en renholder i Stavanger til ditt oppdrag? Uansett hvilket behov og hvilke ønsker du har kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med en kvalitetssikret renholder i Stavanger som passer for ditt oppdrag.

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og responstid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet med dine detaljer og hvilket renholdsoppdrag i Stavanger du ønsker utført.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som ønsker tilbud på renhold i Stavanger.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

hero
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du utført din renholdsjobb i Stavanger på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av renholdsoppdraget du ønsker å få utført i Stavanger.

Alle henvendelser om renholder i Stavanger blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt forespørselen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra en renholder som tar på seg oppdrag i Stavanger.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for oppstart i Stavanger.

3. Oppdraget utføres

Renholderen i Stavanger møter opp på avtalt tidspunkt og utfører arbeidet raskt og med høy kvalitet.

Renholdere.no samarbeider med dyktige renholdere som tar oppdrag i Stavanger.

Hva koster renholder i Stavanger?

Prisen på renhold i Stavanger varierer veldig ut ifra hvilket type oppdrag du ønsker skal utføres.

Det som er vanlig er at renholdstjenester i Stavanger enten prises ut ifra en timespris, pris per kvadratmeter eller som en fastpris for hele renholdsoppdraget.

Timespris renhold Stavanger

Timesprisen på renhold i Stavanger varierer mellom 400,- og 750,- kroner.

Timesprisen for renhold i Stavanger vil imidlertid kunne variere avhengig av flere faktorer som størrelsen på arealet som skal rengjøres, hvor skittent det er, om det må tas spesielle hensyn og om det må brukes spesialutstyr eller midler.

Priseksempler renhold Stavanger

 • Flyttevask Stavanger:
  fra 75,- til 100,- kroner pr. m².
 • Byggvask Stavanger:
  fra 30,- til 90,- kroner per. m².
 • Timespris Stavanger:
  fra 400,- til 750,- kroner.
 • Nedvask hus/leilighet Stavanger:
  fra 75,- kroner pr. m².

Hvilke renholdstjenester i Stavanger kan du få tilbud på?

Vi samarbeider kun med seriøse og kvalitetsbevisste renholdsfirmaer i Stavanger som tilbyr en rekke forskjellige renholdstjenester tilpasset dine behov.

Her ser du et utvalg av renholdstjenester i Stavanger du kan få tilbud på:

 • Daglig renhold i Stavanger:
  Støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.
 • Periodisk renhold i Stavanger:
  Mer omfattende rengjøring som hovedrengjøring, flyttevask og byggvask.
 • Fasadevask i Stavanger:
  Rengjøring av utvendige flater og fasader på bygninger, inkludert vinduer, dører og veggflater.
 • Tepperens og møbelrens i Stavanger:
  Rengjøring av tepper og møbler for å fjerne smuss og flekker og gjenopprette fargene og teksturene.
 • Spesialrenhold i Stavanger:
  Rengjøring av spesielle områder som operasjonsrom på sykehus, laboratorier og andre områder med spesifikke hygienekrav.
 • Flyttevask i Stavanger:
  Grundig rengjøring av en bolig før en flytting, inkludert rengjøring av skap og skuffer, vindusvask og støvtørking av alle flater.
 • Kontorvask i Stavanger:
  Rengjøring av kontorlokaler og arbeidsplasser, inkludert støvsuging og mopping av gulv, rengjøring av toaletter og kjøkkenområder, og generell rengjøring av alle arbeidsflater og inventar.
 • Nedvask i Stavanger:
  Grundig rengjøring av et boligområde eller bedriftslokaler før de overleveres til en ny eier eller leietaker, inkludert rengjøring av alle overflater, vegger, tak, vinduer og alle rom og utstyr.

Hva påvirker prisen på renhold i Stavanger?

Det er flere faktorer som påvirker prisen på renhold i Stavanger.

Her er noen eksempler:

 1. Størrelsen på området som skal rengjøres

  Jo større området er, jo mer arbeid og tid vil det kreve for renholderne i Stavanger, og dermed vil prisen være høyere.
 2. Hyppighet av tjenester

  Jo oftere du vil ha rengjøring i Stavanger, jo høyere blir prisen per besøk.
 3. Type rengjøring

  Noen typer rengjøring i Stavanger er mer omfattende og tidkrevende enn andre, og kan dermed være dyrere. For eksempel vil rengjøring av et operasjonsrom på et sykehus være mer omfattende og kostbart enn rengjøring av et kontorlokale.
 4. Tilstand på området som skal rengjøres

  Hvis området er spesielt skittent eller rotete, kan det ta lengre tid og kreve mer arbeid, noe som igjen vil øke prisen.
 5. Tilgjengelighet

  Hvis området som skal rengjøres er vanskelig å nå, vil det kreve mer tid og arbeid, og dermed vil prisen være høyere.
 6. Type utstyr og materialer som skal brukes

  Noen typer utstyr og materialer er dyrere enn andre, og vil dermed påvirke prisen på renholdstjenestene i Stavanger.

Det er viktig å merke seg at prisen på renholdstjenester i Stavanger ikke nødvendigvis indikerer kvaliteten på arbeidet som utføres. Det kan være lurt å gjøre litt undersøkelser og be om tilbud fra flere forskjellige renholdsfirmaer i Stavanger for å finne det som passer best for ditt behov og budsjett.

Tilbud på renhold i Stavanger gjennom Renholdere.no

Motta tilbud på renhold i Stavanger.

Renholdere.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig renholder i Stavanger som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige og kvalifiserte renholdere som tar på seg oppdrag i Stavanger.

Fyll ut kontaktskjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av den mest passende renholderen i Stavanger innen kort tid.

Renholder Stavanger

Hvordan fungerer Renholdere.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge renholdsfirma i Stavanger.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi en kvalitetssikret renholder i Stavanger som passer for deg.

Målet til renholdere.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige renholderne som tar på seg oppdrag i Stavanger.

Få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra renholdsfirma i Stavanger.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

renholder 5

Beste renholdsfirma i Stavanger:

Det kan være vanskelig å definere hvem som er det beste renholdsfirmaet i Stavanger i og med at det er ganske individuelt hva som er viktige og avgjørende faktorer. Det beste renholdsfirmaet i Stavanger for deg bør uansett kunne tilby skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjetter, og de bør også ha et godt omdømme og tilfredse kunder.

Renholdsfirmaet i Stavanger bør i tillegg ha erfaring og kompetanse til å takle ulike typer renholdsoppdrag, samt være pålitelige og effektive i utførelsen av disse.

Billig renhold Stavanger

For å få billig renhold i Stavanger kan det være lurt å se etter mindre selskaper som tilbyr tjenester innenfor renhold. Disse selskapene har ofte lavere kostnader og kan derfor tilby tjenester til en lavere pris enn større selskaper. Det kan også være lurt å sammenligne priser fra flere selskaper og be om tilbud for å få en god pris.

Når man ønsker billig renhold, er det viktig å tenke på hva som er inkludert i prisen. Noen selskaper kan tilby en lav pris, men det kan være skjulte kostnader for ekstra tjenester eller tilleggsarbeid som ikke er inkludert i den opprinnelige avtalen. Det kan også være lurt å vurdere hvor ofte man trenger renholdstjenester og se etter muligheter for å inngå langsiktige avtaler for å få en enda bedre pris.

Det er også viktig å sjekke selskapenes omdømme og kvalitet på arbeidet de utfører før man velger en billig renholdstjeneste. Å velge en tjeneste kun basert på pris kan ende opp med å koste mer på sikt hvis arbeidet ikke er av god kvalitet eller hvis det oppstår problemer underveis.

renholder Stavanger

Rengjøringsbyrå Stavanger – hva bør du tenke på?

Før du velger et rengjøringsbyrå i Stavanger er det flere ting som kan være verdt å tenke på:

 1. Behov og ønsker

  Det første du bør tenke på er hva slags renholdstjenester du trenger og ønsker. Trenger du daglig, ukentlig eller månedlig renhold? Ønsker du grundig og omfattende renhold eller kun lett vedlikehold? Vurder også om du ønsker spesifikke tjenester som vindusvask eller tepperens.
 2. Erfaring og referanser

  Sjekk erfaring og referanser til rengjøringsbyrået du vurderer. Les omtaler fra tidligere kunder og spør om referanser fra andre som har brukt tjenestene deres. Sørg for at du velger et byrå som har god erfaring og som er pålitelige.
 3. Kvalitetssikring

  Et godt rengjøringsbyrå bør ha en form for kvalitetssikring på plass. Det vil si at de har et system for å sikre at arbeidet deres utføres grundig og tilfredsstillende.
 4. Priser og tilbud

  Sammenlign priser og tilbud fra forskjellige rengjøringsbyråer i Stavanger. Be om tilbud fra flere byråer, og sammenlign priser og tjenester. Husk at den billigste ikke alltid er den beste, så det kan være lurt å velge et byrå som tilbyr god kvalitet til en fornuftig pris.
 5. Kommunikasjon

  Sørg for at du har god kommunikasjon med rengjøringsbyrået du velger. De bør være tilgjengelige for å svare på spørsmål og lytte til dine behov og ønsker. Det er også viktig å ha en klar avtale på plass om hva som skal utføres og når det skal utføres, og til hvilken pris.

Ved å tenke på disse faktorene kan det bli enklere å velge et rengjøringsbyrå i Stavanger som tilbyr tjenester som passer dine behov og ønsker, og som gir deg god verdi for pengene dine.

Renhold av lokaler Stavanger

Renhold av lokaler innebærer å holde arbeids- og oppholdsområdene rene og ryddige. Dette inkluderer vanligvis støvsuging, gulvvask, tømming av søppel og rengjøring av toaletter og kjøkkenområder.

Å ha et rent og velholdt arbeidsmiljø kan gi flere fordeler, blant annet økt trivsel blant de ansatte, redusert sykefravær og økt produktivitet. I tillegg kan et rent og ryddig lokale gi et positivt inntrykk til kunder og besøkende.

Det er viktig å velge en pålitelig og erfaren leverandør av renholdstjenester i Stavanger for å sikre at arbeidet blir utført på en effektiv og grundig måte. Det kan også være lurt å velge en leverandør som er fleksibel og kan tilpasse seg til dine spesifikke behov og ønsker. Gjennom å inngå en god avtale med en pålitelig leverandør, kan du opprettholde et rent og hygienisk arbeidsmiljø som vil gi fordeler både for de ansatte og bedriften som helhet.

renholder Stavanger

Hovedrengjøring Stavanger

En hovedrengjøring er en omfattende og grundig rengjøring av et område eller en bygning, og innebærer ofte en rekke oppgaver som går utover vanlig daglig eller ukentlig renhold. Dette kan inkludere vindusvask, rengjøring av tepper, støvsuging av ventilasjonskanaler og rengjøring av kjøkkenutstyr og sanitæranlegg.

Hvor ofte man bør gjennomføre en hovedrengjøring vil avhenge av faktorer som størrelsen på bygningen, bruksområdet, antall ansatte eller beboere og graden av slitasje. Som en tommelfingerregel kan man si at en grundig hovedrengjøring bør utføres minst en eller to ganger i året for å opprettholde et godt renholdsnivå.

En hovedrengjøring kan være en stor og tidkrevende oppgave, og det kan derfor være lurt å ansette et profesjonelt renholdsfirma i Stavanger for å utføre denne type renhold. Dette vil sikre en grundig og effektiv rengjøring som tar hensyn til alle detaljer og gir et resultat som varer lenger.

Byggvask Stavanger

Byggvask i Stavanger er rengjøring av bygninger eller byggeområder som har blitt bygget eller renovert.

Byggvask i Stavanger omfatter vanligvis fjerning av byggestøv, rengjøring av vinduer, gulv, vegger, tak og inventar, og en generell rengjøring av alle overflater og områder for å fjerne rester etter byggearbeidet. Byggvask i Stavanger er viktig for å sikre at nybygg eller et renovert bygg er klart til å tas i bruk og/eller overleveres til kunde.

Byggvasken i Stavanger skal sørge for at arealene oppfyller alle hygienekrav og sikkerhetsstandarder.

Byggvask pris Stavanger

Prisen på byggvask i Stavanger kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på bygningen, hvor omfattende rengjøringen skal være, type og omfang av rengjøringen som skal utføres, og hvor i landet man befinner seg.

De fleste renholdsfirmaene i Stavanger opererer med en pris per kvadratmeter og du må forvente å betale et sted mellom 30,- og 90,- kroner per kvadratmeter.

Flyttevask Stavanger

Flyttevask i Stavanger innebærer å få utført en grundig og omfattende rengjøring av en bolig eller leilighet før man flytter ut.

Flyttevask i Stavanger omfatter vanligvis rengjøring av alle overflater og rom, inkludert støvtørking av alle flater, rengjøring av alle rom, skap og skuffer, vindusvask, og fjerning av alle typer smuss og flekker. Målet med flyttevask i Stavanger er å sikre at boligen eller leiligheten er klar for å overleveres i god stand til nye beboere eller til utleier. Flyttevask i Stavanger er vanligvis en grundigere rengjøring enn en vanlig ukentlig rengjøring og kan være obligatorisk i leieavtaler eller ved salg av bolig.

Daglig renhold Stavanger

Daglig renhold i Stavanger inkluderer vanligvis en rekke rutinemessige oppgaver som støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.

Daglig renhold i Stavanger innebærer også rengjøring av fellesområder, som toaletter og kjøkkenområder, samt rengjøring av alle arbeidsflater og inventar. Målet med daglig renhold i Stavanger er å sikre at lokalene holdes rene og hygieniske til enhver tid, og at det er et sunt og trygt miljø for de som jobber eller oppholder seg i området.

Kontorvask Stavanger

Kontorvask i Stavanger omfatter en rekke oppgaver som utføres regelmessig for å holde et kontorområde rent og hygienisk.

Kontorvask i Stavanger består som regel av rengjøring av alle arbeidsflater, inkludert skrivebord, stoler og annet inventar, rengjøring av fellesområder, som kjøkken og toaletter, og fjerning av søppel. Vindusvask kan også inngå i kontorvasken i Stavanger, avhengig av hva behovet ditt er. Kontorvask i Stavanger utføres vanligvis av profesjonelle renholdsfirmaer, og tjenestene tilpasses etter behov og krav fra deg som kunde. Utførelsen av kontorvask i Stavanger kan variere fra dag til dag, og kan også omfatte spesialoppgaver som rengjøring av tepper, polering av gulv eller rengjøring av datamaskiner og annet elektronisk utstyr.

Nedvask av hus Stavanger

Nedvask av hus i Stavanger er en nødvendig og omfattende oppgave som utføres når man skal flytte ut av et hus.

Nedvask av hus i Stavanger kan være en omfattende oppgave og det kan derfor være vanskelig å få et tilfredsstillende resultat hvis man ikke har riktig utstyr og erfaring.

Her er en oversikt over hva en typisk nedvask av hus i Stavanger omfatter:

 • Grundig rengjøring av alle gulv, vegger, tak, dører, skap, skuffer og kjøkkeninnredning.
 • Rengjøring av ovner, komfyrer, kjøleskap og andre hvitevarer.
 • Rengjøring av vinduskarmer og vinduer fra innsiden.
 • Rengjøring av flere bad og toaletter, inkludert dusjkabinett, badekar, toalett og vask.
 • Rengjøring av kjeller, loft og andre områder som er tilgjengelige.
 • Fjerning av støv og spindelvev fra alle overflater.
 • Fjerning av eventuelle flekker på vegger eller tak.
 • Tømming av skap og skuffer, rengjøring og deretter sette tingene tilbake.
 • Søppeltømming og fjerning av alle eiendeler som ikke skal være igjen i huset.
 • Kontroll av at alt er rent og klart for nye beboere.

Nedvask av hus pris Stavanger

Prisen på nedvask av hus i Stavanger påvirkes i hovedsak av størrelsen på huset og hvor omfattende rengjøringen er.

Du må forvente å betale et sted mellom 75,- og 100,- kroner per kvadratmeter for nedvask av hus i Stavanger.

Det kan tilkomme ekstra kostnader til kjøring, kveld- og helgearbeid, avfallshåndtering og lignende.

Nedvask av leilighet Stavanger

Nedvask av leilighet i Stavanger er en grundig rengjøringstjeneste som utføres når du flytter ut av en leilighet.

Nedvask av leilighet i Stavanger inkluderer vanligvis rengjøring av alle rom og flater, inkludert gulv, vegger, tak, dører, skap og kjøkkeninnredning. I tillegg vil det ofte være behov for å rengjøre bad og toalett grundig.

Formålet med nedvask av leilighet i Stavanger er å etterlate leiligheten i en tilstand som er klar for nye beboere, samt sikre at det er rent og hygienisk.

Det er vanlig å leie inn et profesjonelt renholdsfirma i Stavanger for å utføre nedvask av leilighet, da det kan være tidkrevende og kreve spesialisert utstyr og rengjøringsmidler.

Nedvask av leilighet pris Stavanger

Det som påvirker prisen på nedvask av leilighet i Stavanger er størrelsen på leiligheten og hvor skitten den og omfattende jobben er.

For en leilighet i Stavanger som er opptil 50 m² koster det som regel mellom 4.300,- og 5.200,- kroner.

For en leilighet i Stavanger som er mellom 50 m² og 100 m² betaler du mellom 5.200,- til 9.500,- kroner.

For leiligheter i Stavanger som er større enn 100 m² kan du forvente en pris per. m². mellom 75,- til 90,- kroner.

Periodisk renhold Stavanger

Periodisk renhold i Stavanger er en type renhold som utføres med jevne mellomrom, vanligvis annenhver uke eller månedlig. Periodisk renhold i Stavanger fokuserer på områder og oppgaver som ikke inngår i det daglige renholdet, og kan omfatte rengjøring av områder som ikke er synlige eller som sjelden brukes som for eksempel tak, vegger, høye vinduer, eller spesialområder som trenger grundigere rengjøring.

Periodisk renhold i Stavanger kan også omfatte spesialbehandling av gulv, tepper eller annet inventar som krever dypere rengjøring og vedlikehold. Målet med periodisk renhold i Stavanger er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene i lokalene, samt sikre at alle områder holdes i god stand og tilfredsstiller kravene til normal bruk.

Trappevask Stavanger

Trappevask i Stavanger omfatter vanligvis rengjøring av fellesområder i en bygning som trapperom, oppganger og inngangspartier. Trappevask i Stavanger utføres vanligvis med jevne mellomrom for å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygienestandarder i fellesområdene. Trappevask i Stavanger inkluderer som regel rengjøring av gulv, vegger, vinduer, dører og andre overflater som er utsatt for slitasje og skitt. Trappevask i Stavanger kan også omfatte fjerning av søppel og annet avfall som kan samle seg i fellesområdene.

Trappevask i Stavanger er viktig for å sikre at fellesområdene i en bygning er trygge og rene, og for å skape et positivt inntrykk for beboere og besøkende. I tillegg kan det bidra til å forhindre skader og slitasje på overflater, og forhindre spredning av smitte og sykdommer.

Renholder Stavanger – hva skal du se etter?

Når du skal velge en renholder i Stavanger, er det viktig å se etter følgende kvaliteter:

 1. Erfaring og kompetanse

  Sørg for å velge en renholder i Stavanger som har erfaring og kompetanse innenfor området du trenger hjelp med.
 2. Pålitelighet

  Velg en renholder i Stavanger som er pålitelig og leverer arbeid av høy kvalitet til avtalt tid.
 3. Fleksibilitet

  Sørg for at renholderen i Stavanger kan tilpasse seg dine behov og timeplan, og kan utføre arbeidet når det passer best for deg.
 4. Bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler

  Velg en renholder i Stavanger som bruker profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, da dette kan gi bedre resultater og et høyere nivå av renhold og hygiene.
 5. God kundeservice

  Sørg for å velge en renholder i Stavanger som tilbyr god kundeservice og er tilgjengelig for å svare på spørsmål og tilbakemeldinger.

Renhold bedrift Stavanger

Renhold for en bedrift i Stavanger består som regel av rengjøring av arbeidsflater, fellesområder, toaletter og annet inventar i kontor- og arbeidslokaler. Formålet med bedriftsrenhold i Stavanger er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene på arbeidsplassen, for å skape et trygt og hygienisk miljø for ansatte og besøkende.

Å leie inn en profesjonell renholder i Stavanger kan gi flere fordeler for en bedrift. Profesjonelle renholdere i Stavanger har kompetanse og erfaring som gjør at de kan utføre renhold på en effektiv og grundig måte.

Renholdere i Stavanger bruker også profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler som kan gi bedre resultater enn vanlige husholdningsprodukter. I tillegg kan det frigjøre tid og ressurser for bedriften, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Godkjent renholdsbedrift Stavanger

Å være en  godkjent renholdsbedrift i Stavanger innebærer at bedriften oppfyller visse standarder og krav innenfor renholdsbransjen. Det er krav til kompetanse og opplæring av ansatte, bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, og etterlevelse av gjeldende lover og regler.

For å bli en godkjent renholdsbedrift i Stavanger må bedriften søke om godkjenning og gjennomgå en vurdering av sine tjenester og praksis.

En godkjent renholdsbedrift i Stavanger kan gi kundene trygghet og tillit til at renholdet blir utført på en profesjonell og pålitelig måte, og at bedriften følger gjeldende standarder og krav innenfor renholdsbransjen.

Renholdere i Stavanger

Leter du etter renholder i Stavanger, som er Norges fjerde største by målt etter folketall med ca. 243.000 innbyggere i Stavanger og omland?

Stavanger by har ca. 144.600 innbyggere fordelt på 66.428 boliger, hvor 23.917 er eneboliger og 17.827 er leiligheter og vi har bistått mange med å finne beste renholder i Stavanger.

I Stavanger finnes det 156 renholdere som tar på seg oppdrag i området.

Renholdere.no sitt mål er å finne den beste renholderen i Stavanger til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Renholder Stavanger