Beste renholder Trondheim

Trenger du renholder i Trondheim?

Leter du etter en renholder i Trondheim til ditt oppdrag? Uansett hvilket behov og hvilke ønsker du har kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med en kvalitetssikret renholder i Trondheim som passer for ditt oppdrag.

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og responstid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet med dine detaljer og hvilket renholdsoppdrag i Trondheim du ønsker utført.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som ønsker tilbud på renhold i Trondheim.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

hero
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du utført din renholdsjobb i Trondheim på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av renholdsoppdraget du ønsker å få utført i Trondheim.

Alle henvendelser om renholder i Trondheim blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt forespørselen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra en renholder som tar på seg oppdrag i Trondheim.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for oppstart i Trondheim.

3. Oppdraget utføres

Renholderen i Trondheim møter opp på avtalt tidspunkt og utfører arbeidet raskt og med høy kvalitet.

Renholdere.no samarbeider med dyktige renholdere som tar oppdrag i Trondheim.

Hva koster renholder i Trondheim?

Prisen på renhold i Trondheim varierer veldig ut ifra hvilket type oppdrag du ønsker skal utføres.

Det som er vanlig er at renholdstjenester i Trondheim enten prises ut ifra en timespris, pris per kvadratmeter eller som en fastpris for hele renholdsoppdraget.

Timespris renhold Trondheim

Timesprisen på renhold i Trondheim varierer mellom 400,- og 750,- kroner.

Timesprisen for renhold i Trondheim vil imidlertid kunne variere avhengig av flere faktorer som størrelsen på arealet som skal rengjøres, hvor skittent det er, om det må tas spesielle hensyn og om det må brukes spesialutstyr eller midler.

Priseksempler renhold Trondheim

 • Flyttevask Trondheim:
  fra 75,- til 100,- kroner pr. m².
 • Byggvask Trondheim:
  fra 30,- til 90,- kroner per. m².
 • Timespris Trondheim:
  fra 400,- til 750,- kroner.
 • Nedvask hus/leilighet Trondheim:
  fra 75,- kroner pr. m².

Profilert aktør

Rosenborg Renhold og Flyttebyrå AS

Dronningengs gate 37, 7012 Trondheim

Din ekspert på renhold og flyttevask i Trøndelag.

Med over 15 års erfaring innen rengjøring, flyttevask, transport og rydding, har Rosenborg Renhold og Flyttebyrå AS bygget opp en solid kompetanse og en stor base av fornøyde kunder.

Vi tilbyr spesialiserte tjenester innen flyttevask, hovedrengjøring, trappevask, og generelt renhold. Vi håndterer også flytting, bortkjøring og rydding av dødsbo, med et hovedfokus på Trondheim og Trøndelag.

Hvilke renholdstjenester i Trondheim kan du få tilbud på?

Vi samarbeider kun med seriøse og kvalitetsbevisste renholdsfirmaer i Trondheim som tilbyr en rekke forskjellige renholdstjenester tilpasset dine behov.

Her ser du et utvalg av renholdstjenester i Trondheim du kan få tilbud på:

 • Daglig renhold i Trondheim:
  Støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.
 • Periodisk renhold i Trondheim:
  Mer omfattende rengjøring som hovedrengjøring, flyttevask og byggvask.
 • Fasadevask i Trondheim:
  Rengjøring av utvendige flater og fasader på bygninger, inkludert vinduer, dører og veggflater.
 • Tepperens og møbelrens i Trondheim:
  Rengjøring av tepper og møbler for å fjerne smuss og flekker og gjenopprette fargene og teksturene.
 • Spesialrenhold i Trondheim:
  Rengjøring av spesielle områder som operasjonsrom på sykehus, laboratorier og andre områder med spesifikke hygienekrav.
 • Flyttevask i Trondheim:
  Grundig rengjøring av en bolig før en flytting, inkludert rengjøring av skap og skuffer, vindusvask og støvtørking av alle flater.
 • Kontorvask i Trondheim:
  Rengjøring av kontorlokaler og arbeidsplasser, inkludert støvsuging og mopping av gulv, rengjøring av toaletter og kjøkkenområder, og generell rengjøring av alle arbeidsflater og inventar.
 • Nedvask i Trondheim:
  Grundig rengjøring av et boligområde eller bedriftslokaler før de overleveres til en ny eier eller leietaker, inkludert rengjøring av alle overflater, vegger, tak, vinduer og alle rom og utstyr.

Hva påvirker prisen på renhold i Trondheim?

Det er flere faktorer som påvirker prisen på renhold i Trondheim.

Her er noen eksempler:

 1. Størrelsen på området som skal rengjøres

  Jo større området er, jo mer arbeid og tid vil det kreve for renholderne i Trondheim, og dermed vil prisen være høyere.
 2. Hyppighet av tjenester

  Jo oftere du vil ha rengjøring i Trondheim, jo høyere blir prisen per besøk.
 3. Type rengjøring

  Noen typer rengjøring i Trondheim er mer omfattende og tidkrevende enn andre, og kan dermed være dyrere. For eksempel vil rengjøring av et operasjonsrom på et sykehus være mer omfattende og kostbart enn rengjøring av et kontorlokale.
 4. Tilstand på området som skal rengjøres

  Hvis området er spesielt skittent eller rotete, kan det ta lengre tid og kreve mer arbeid, noe som igjen vil øke prisen.
 5. Tilgjengelighet

  Hvis området som skal rengjøres er vanskelig å nå, vil det kreve mer tid og arbeid, og dermed vil prisen være høyere.
 6. Type utstyr og materialer som skal brukes

  Noen typer utstyr og materialer er dyrere enn andre, og vil dermed påvirke prisen på renholdstjenestene i Trondheim.

Det er viktig å merke seg at prisen på renholdstjenester i Trondheim ikke nødvendigvis indikerer kvaliteten på arbeidet som utføres. Det kan være lurt å gjøre litt undersøkelser og be om tilbud fra flere forskjellige renholdsfirmaer i Trondheim for å finne det som passer best for ditt behov og budsjett.

Tilbud på renhold i Trondheim gjennom Renholdere.no

Motta tilbud på renhold i Trondheim.

Renholdere.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig renholder i Trondheim som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige og kvalifiserte renholdere som tar på seg oppdrag i Trondheim.

Fyll ut kontaktskjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av den mest passende renholderen i Trondheim innen kort tid.

Renholder Trondheim

Hvordan fungerer Renholdere.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge renholdsfirma i Trondheim.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi en kvalitetssikret renholder i Trondheim som passer for deg.

Målet til renholdere.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige renholderne som tar på seg oppdrag i Trondheim.

Få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra renholdsfirma i Trondheim.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

renholder 5

Beste renholdsfirma i Trondheim:

Det kan være vanskelig å definere hvem som er det beste renholdsfirmaet i Trondheim i og med at det er ganske individuelt hva som er viktige og avgjørende faktorer. Det beste renholdsfirmaet i Trondheim for deg bør uansett kunne tilby skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjetter, og de bør også ha et godt omdømme og tilfredse kunder.

Renholdsfirmaet i Trondheim bør i tillegg ha erfaring og kompetanse til å takle ulike typer renholdsoppdrag, samt være pålitelige og effektive i utførelsen av disse.

Billig renhold Trondheim

Når man ønsker billig renhold, er det også viktig å tenke over kvaliteten på tjenestene som tilbys. Det kan være fristende å velge det billigste alternativet, men det kan også føre til dårligere kvalitet og flere problemer i lengden.

Billige rengjøringsprodukter eller vaskepersonell med lite erfaring, kan gjøre skade på inventar, møbler og lignende. Det er derfor viktig å sjekke referanser og omtaler fra tidligere kunder før man velger et renholdsfirma i Trondheim.

Det kan også være lurt å avklare hvilke tjenester som tilbys og hvilken type renhold som trengs. Noen renholdsleverandører kan tilby enkle rengjøringsoppgaver som støvsuging og vasking av gulv, mens andre kan tilby mer omfattende tjenester som vinduspuss og grundigere rengjøring. Ved å avklare dette på forhånd kan man unngå overraskelser når regningen kommer.

Det kan også være fornuftig å dobbeltsjekke at det ikke er noen skjulte kostnader som kan komme i tillegg til det man først har blitt enige om.

renholder Trondheim

Rengjøringsbyrå Trondheim – hva bør du tenke på?

Før du velger et rengjøringsbyrå i Trondheim bør du vurdere følgende:

 1. Behov

  Hva slags type rengjøring trenger du? Trenger du daglig rengjøring, ukentlig rengjøring eller annenhver uke? Trenger du spesifikk type rengjøring, som for eksempel vindusvask eller gulvbehandling?
 2. Erfaring og omdømme

  Sjekk firmaets erfaring og omdømme ved å se på omtaler og tilbakemeldinger fra tidligere kunder. Det kan også lurt være lurt å forhøre deg med venner eller bekjente om de har noen å anbefale.
 3. Pris

  Sammenlign priser fra flere forskjellige renholdsfirmaer for å finne det som passer best inn i budsjettet ditt. Husk at det billigste alternativet ikke alltid er det beste, så vær sikker på å vurdere både pris og kvalitet.
 4. Tilgjengelighet og fleksibilitet

  Sjekk firmaets tilgjengelighet og fleksibilitet, spesielt hvis du trenger rengjøring på forskjellige tidspunkter. Det kan også være lurt å se etter et firma som kan tilby tilpassede tjenester som passer til dine spesifikke behov.
 5. Kvalitet og pålitelighet

  Vær sikker på å velge et firma som tilbyr god kvalitet på tjenestene sine, og som er pålitelige og effektive i arbeidet sitt. Du kan sjekke referanser og omtaler fra andre kunder for å få en bedre idé om firmaets renommé.

Ved å ta hensyn til disse faktorene kan du finne et rengjøringsbyrå i Trondheim som tilbyr tjenester av høy kvalitet og som passer til dine spesifikke behov og budsjett.

Renhold av lokaler Trondheim

Renhold av lokaler er en viktig del av å opprettholde et sunt og hygienisk arbeidsmiljø. Det innebærer vanligvis å vaske gulv, støvsuge tepper, tørke støv, rengjøre toaletter og andre fellesområder. Riktig utført renhold kan bidra til å redusere sykefravær og øke produktiviteten på arbeidsplassen.

En av de største fordelene med å ha en profesjonell renholder er at du kan stole på at arbeidet blir gjort riktig og regelmessig. Det gir deg også muligheten til å fokusere på andre oppgaver i bedriften din.

Når du skal velge en renholdsleverandør i Trondheim, bør du sørge for at de har erfaring med å renholde lokaler som ligner din bedrift. Du bør også se etter selskaper som er pålitelige, og som har god erfaring og referanser fra andre kunder.

Med et pålitelig renholdsfirma kan du være trygg på at lokalene dine blir rengjort på en grundig og profesjonell måte. Dette kan gi deg og dine ansatte en ren og hygienisk arbeidsplass som bidrar til økt trivsel og produktivitet.

renholder Trondheim

Hovedrengjøring Trondheim

En hovedrengjøring innebærer en grundig og omfattende rengjøring av et lokale eller en bygning, og utføres sjeldnere enn vanlig renhold. Dette kan omfatte rengjøring av steder som normalt ikke er synlige, for eksempel på høye hyller, bak tunge møbler eller i hjørner. Det kan også inkludere rengjøring av tak, vegger og gulv, vask av lister, dører, lysbrytere og lignende.

Hvor ofte det er nødvendig med en hovedrengjøring, varierer avhengig av faktorer som type lokaler og aktiviteter som foregår der. For eksempel kan det være nødvendig med en hovedrengjøring etter større arrangementer eller ved sesongmessige skifter.

Generelt sett er det vanlig å utføre en grundig hovedrengjøring en til to ganger i året. Dette kan bidra til å opprettholde et hygienisk og sunt arbeidsmiljø, samt forlenge levetiden til inventaret og lokalene.

En profesjonell renholdsleverandør i Trondheim kan hjelpe deg med å planlegge og utføre en grundig hovedrengjøring av lokalene dine. De vil kunne gi deg råd om hva som bør gjøres og hvor ofte det er nødvendig, samt sørge for at arbeidet blir utført på en grundig og profesjonell måte.

Byggvask Trondheim

Byggvask i Trondheim er rengjøring av bygninger eller byggeområder som har blitt bygget eller renovert.

Byggvask i Trondheim omfatter vanligvis fjerning av byggestøv, rengjøring av vinduer, gulv, vegger, tak og inventar, og en generell rengjøring av alle overflater og områder for å fjerne rester etter byggearbeidet. Byggvask i Trondheim er viktig for å sikre at nybygg eller et renovert bygg er klart til å tas i bruk og/eller overleveres til kunde.

Byggvasken i Trondheim skal sørge for at arealene oppfyller alle hygienekrav og sikkerhetsstandarder.

Byggvask pris Trondheim

Prisen på byggvask i Trondheim kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på bygningen, hvor omfattende rengjøringen skal være, type og omfang av rengjøringen som skal utføres, og hvor i landet man befinner seg.

De fleste renholdsfirmaene i Trondheim opererer med en pris per kvadratmeter og du må forvente å betale et sted mellom 30,- og 90,- kroner per kvadratmeter.

Flyttevask Trondheim

Flyttevask i Trondheim innebærer å få utført en grundig og omfattende rengjøring av en bolig eller leilighet før man flytter ut.

Flyttevask i Trondheim omfatter vanligvis rengjøring av alle overflater og rom, inkludert støvtørking av alle flater, rengjøring av alle rom, skap og skuffer, vindusvask, og fjerning av alle typer smuss og flekker. Målet med flyttevask i Trondheim er å sikre at boligen eller leiligheten er klar for å overleveres i god stand til nye beboere eller til utleier. Flyttevask i Trondheim er vanligvis en grundigere rengjøring enn en vanlig ukentlig rengjøring og kan være obligatorisk i leieavtaler eller ved salg av bolig.

Daglig renhold Trondheim

Daglig renhold i Trondheim inkluderer vanligvis en rekke rutinemessige oppgaver som støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.

Daglig renhold i Trondheim innebærer også rengjøring av fellesområder, som toaletter og kjøkkenområder, samt rengjøring av alle arbeidsflater og inventar. Målet med daglig renhold i Trondheim er å sikre at lokalene holdes rene og hygieniske til enhver tid, og at det er et sunt og trygt miljø for de som jobber eller oppholder seg i området.

Kontorvask Trondheim

Kontorvask i Trondheim omfatter en rekke oppgaver som utføres regelmessig for å holde et kontorområde rent og hygienisk.

Kontorvask i Trondheim består som regel av rengjøring av alle arbeidsflater, inkludert skrivebord, stoler og annet inventar, rengjøring av fellesområder, som kjøkken og toaletter, og fjerning av søppel. Vindusvask kan også inngå i kontorvasken i Trondheim, avhengig av hva behovet ditt er. Kontorvask i Trondheim utføres vanligvis av profesjonelle renholdsfirmaer, og tjenestene tilpasses etter behov og krav fra deg som kunde. Utførelsen av kontorvask i Trondheim kan variere fra dag til dag, og kan også omfatte spesialoppgaver som rengjøring av tepper, polering av gulv eller rengjøring av datamaskiner og annet elektronisk utstyr.

Nedvask av hus Trondheim

Nedvask av hus i Trondheim er en nødvendig og omfattende oppgave som utføres når man skal flytte ut av et hus.

Nedvask av hus i Trondheim kan være en omfattende oppgave og det kan derfor være vanskelig å få et tilfredsstillende resultat hvis man ikke har riktig utstyr og erfaring.

Her er en oversikt over hva en typisk nedvask av hus i Trondheim omfatter:

 • Grundig rengjøring av alle gulv, vegger, tak, dører, skap, skuffer og kjøkkeninnredning.
 • Rengjøring av ovner, komfyrer, kjøleskap og andre hvitevarer.
 • Rengjøring av vinduskarmer og vinduer fra innsiden.
 • Rengjøring av flere bad og toaletter, inkludert dusjkabinett, badekar, toalett og vask.
 • Rengjøring av kjeller, loft og andre områder som er tilgjengelige.
 • Fjerning av støv og spindelvev fra alle overflater.
 • Fjerning av eventuelle flekker på vegger eller tak.
 • Tømming av skap og skuffer, rengjøring og deretter sette tingene tilbake.
 • Søppeltømming og fjerning av alle eiendeler som ikke skal være igjen i huset.
 • Kontroll av at alt er rent og klart for nye beboere.

Nedvask av hus pris Trondheim

Prisen på nedvask av hus i Trondheim påvirkes i hovedsak av størrelsen på huset og hvor omfattende rengjøringen er.

Du må forvente å betale et sted mellom 75,- og 100,- kroner per kvadratmeter for nedvask av hus i Trondheim.

Det kan tilkomme ekstra kostnader til kjøring, kveld- og helgearbeid, avfallshåndtering og lignende.

Nedvask av leilighet Trondheim

Nedvask av leilighet i Trondheim er en grundig rengjøringstjeneste som utføres når du flytter ut av en leilighet.

Nedvask av leilighet i Trondheim inkluderer vanligvis rengjøring av alle rom og flater, inkludert gulv, vegger, tak, dører, skap og kjøkkeninnredning. I tillegg vil det ofte være behov for å rengjøre bad og toalett grundig.

Formålet med nedvask av leilighet i Trondheim er å etterlate leiligheten i en tilstand som er klar for nye beboere, samt sikre at det er rent og hygienisk.

Det er vanlig å leie inn et profesjonelt renholdsfirma i Trondheim for å utføre nedvask av leilighet, da det kan være tidkrevende og kreve spesialisert utstyr og rengjøringsmidler.

Nedvask av leilighet pris Trondheim

Det som påvirker prisen på nedvask av leilighet i Trondheim er størrelsen på leiligheten og hvor skitten den og omfattende jobben er.

For en leilighet i Trondheim som er opptil 50 m² koster det som regel mellom 4.300,- og 5.200,- kroner.

For en leilighet i Trondheim som er mellom 50 m² og 100 m² betaler du mellom 5.200,- til 9.500,- kroner.

For leiligheter i Trondheim som er større enn 100 m² kan du forvente en pris per. m². mellom 75,- til 90,- kroner.

Periodisk renhold Trondheim

Periodisk renhold i Trondheim er en type renhold som utføres med jevne mellomrom, vanligvis annenhver uke eller månedlig. Periodisk renhold i Trondheim fokuserer på områder og oppgaver som ikke inngår i det daglige renholdet, og kan omfatte rengjøring av områder som ikke er synlige eller som sjelden brukes som for eksempel tak, vegger, høye vinduer, eller spesialområder som trenger grundigere rengjøring.

Periodisk renhold i Trondheim kan også omfatte spesialbehandling av gulv, tepper eller annet inventar som krever dypere rengjøring og vedlikehold. Målet med periodisk renhold i Trondheim er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene i lokalene, samt sikre at alle områder holdes i god stand og tilfredsstiller kravene til normal bruk.

Trappevask Trondheim

Trappevask i Trondheim omfatter vanligvis rengjøring av fellesområder i en bygning som trapperom, oppganger og inngangspartier. Trappevask i Trondheim utføres vanligvis med jevne mellomrom for å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygienestandarder i fellesområdene. Trappevask i Trondheim inkluderer som regel rengjøring av gulv, vegger, vinduer, dører og andre overflater som er utsatt for slitasje og skitt. Trappevask i Trondheim kan også omfatte fjerning av søppel og annet avfall som kan samle seg i fellesområdene.

Trappevask i Trondheim er viktig for å sikre at fellesområdene i en bygning er trygge og rene, og for å skape et positivt inntrykk for beboere og besøkende. I tillegg kan det bidra til å forhindre skader og slitasje på overflater, og forhindre spredning av smitte og sykdommer.

Renholder Trondheim – hva skal du se etter?

Når du skal velge en renholder i Trondheim, er det viktig å se etter følgende kvaliteter:

 1. Erfaring og kompetanse

  Sørg for å velge en renholder i Trondheim som har erfaring og kompetanse innenfor området du trenger hjelp med.
 2. Pålitelighet

  Velg en renholder i Trondheim som er pålitelig og leverer arbeid av høy kvalitet til avtalt tid.
 3. Fleksibilitet

  Sørg for at renholderen i Trondheim kan tilpasse seg dine behov og timeplan, og kan utføre arbeidet når det passer best for deg.
 4. Bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler

  Velg en renholder i Trondheim som bruker profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, da dette kan gi bedre resultater og et høyere nivå av renhold og hygiene.
 5. God kundeservice

  Sørg for å velge en renholder i Trondheim som tilbyr god kundeservice og er tilgjengelig for å svare på spørsmål og tilbakemeldinger.

Renhold bedrift Trondheim

Renhold for en bedrift i Trondheim består som regel av rengjøring av arbeidsflater, fellesområder, toaletter og annet inventar i kontor- og arbeidslokaler. Formålet med bedriftsrenhold i Trondheim er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene på arbeidsplassen, for å skape et trygt og hygienisk miljø for ansatte og besøkende.

Å leie inn en profesjonell renholder i Trondheim kan gi flere fordeler for en bedrift. Profesjonelle renholdere i Trondheim har kompetanse og erfaring som gjør at de kan utføre renhold på en effektiv og grundig måte.

Renholdere i Trondheim bruker også profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler som kan gi bedre resultater enn vanlige husholdningsprodukter. I tillegg kan det frigjøre tid og ressurser for bedriften, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Godkjent renholdsbedrift Trondheim

Å være en  godkjent renholdsbedrift i Trondheim innebærer at bedriften oppfyller visse standarder og krav innenfor renholdsbransjen. Det er krav til kompetanse og opplæring av ansatte, bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, og etterlevelse av gjeldende lover og regler.

For å bli en godkjent renholdsbedrift i Trondheim må bedriften søke om godkjenning og gjennomgå en vurdering av sine tjenester og praksis.

En godkjent renholdsbedrift i Trondheim kan gi kundene trygghet og tillit til at renholdet blir utført på en profesjonell og pålitelig måte, og at bedriften følger gjeldende standarder og krav innenfor renholdsbransjen.

Renholdere i Trondheim

Leter du etter renholder i Trondheim, som er Norges tredje største by målt etter folketall?

Trondheim har ca. 210.500 innbyggere fordelt på 33.567 boliger, hvor 16.785 er eneboliger og 6.629 er leiligheter og vi har bistått mange med å finne beste renholder i Trondheim.

I Trondheim finnes det 334 renholdere som tar på seg oppdrag i området.

Renholdere.no sitt mål er å finne den beste renholderen i Trondheim til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Renholder Trondheim

Ikke i Trondheim? Finn en renholder i et område i nærheten: