Beste renholder Stjørdal

Trenger du renholder i Stjørdal?

Leter du etter en renholder i Stjørdal til ditt oppdrag? Uansett hvilket behov og hvilke ønsker du har kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med en kvalitetssikret renholder i Stjørdal som passer for ditt oppdrag.

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og responstid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet med dine detaljer og hvilket renholdsoppdrag i Stjørdal du ønsker utført.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som ønsker tilbud på renhold i Stjørdal.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

hero
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du utført din renholdsjobb i Stjørdal på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av renholdsoppdraget du ønsker å få utført i Stjørdal.

Alle henvendelser om renholder i Stjørdal blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt forespørselen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra en renholder som tar på seg oppdrag i Stjørdal.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for oppstart i Stjørdal.

3. Oppdraget utføres

Renholderen i Stjørdal møter opp på avtalt tidspunkt og utfører arbeidet raskt og med høy kvalitet.

Renholdere.no samarbeider med dyktige renholdere som tar oppdrag i Stjørdal.

Hva koster renholder i Stjørdal?

Prisen på renhold i Stjørdal varierer veldig ut ifra hvilket type oppdrag du ønsker skal utføres.

Det som er vanlig er at renholdstjenester i Stjørdal enten prises ut ifra en timespris, pris per kvadratmeter eller som en fastpris for hele renholdsoppdraget.

Timespris renhold Stjørdal

Timesprisen på renhold i Stjørdal varierer mellom 400,- og 750,- kroner.

Timesprisen for renhold i Stjørdal vil imidlertid kunne variere avhengig av flere faktorer som størrelsen på arealet som skal rengjøres, hvor skittent det er, om det må tas spesielle hensyn og om det må brukes spesialutstyr eller midler.

Priseksempler renhold Stjørdal

 • Flyttevask Stjørdal:
  fra 75,- til 100,- kroner pr. m².
 • Byggvask Stjørdal:
  fra 30,- til 90,- kroner per. m².
 • Timespris Stjørdal:
  fra 400,- til 750,- kroner.
 • Nedvask hus/leilighet Stjørdal:
  fra 75,- kroner pr. m².

Hvilke renholdstjenester i Stjørdal kan du få tilbud på?

Vi samarbeider kun med seriøse og kvalitetsbevisste renholdsfirmaer i Stjørdal som tilbyr en rekke forskjellige renholdstjenester tilpasset dine behov.

Her ser du et utvalg av renholdstjenester i Stjørdal du kan få tilbud på:

 • Daglig renhold i Stjørdal:
  Støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.
 • Periodisk renhold i Stjørdal:
  Mer omfattende rengjøring som hovedrengjøring, flyttevask og byggvask.
 • Fasadevask i Stjørdal:
  Rengjøring av utvendige flater og fasader på bygninger, inkludert vinduer, dører og veggflater.
 • Tepperens og møbelrens i Stjørdal:
  Rengjøring av tepper og møbler for å fjerne smuss og flekker og gjenopprette fargene og teksturene.
 • Spesialrenhold i Stjørdal:
  Rengjøring av spesielle områder som operasjonsrom på sykehus, laboratorier og andre områder med spesifikke hygienekrav.
 • Flyttevask i Stjørdal:
  Grundig rengjøring av en bolig før en flytting, inkludert rengjøring av skap og skuffer, vindusvask og støvtørking av alle flater.
 • Kontorvask i Stjørdal:
  Rengjøring av kontorlokaler og arbeidsplasser, inkludert støvsuging og mopping av gulv, rengjøring av toaletter og kjøkkenområder, og generell rengjøring av alle arbeidsflater og inventar.
 • Nedvask i Stjørdal:
  Grundig rengjøring av et boligområde eller bedriftslokaler før de overleveres til en ny eier eller leietaker, inkludert rengjøring av alle overflater, vegger, tak, vinduer og alle rom og utstyr.

Hva påvirker prisen på renhold i Stjørdal?

Det er flere faktorer som påvirker prisen på renhold i Stjørdal.

Her er noen eksempler:

 1. Størrelsen på området som skal rengjøres

  Jo større området er, jo mer arbeid og tid vil det kreve for renholderne i Stjørdal, og dermed vil prisen være høyere.
 2. Hyppighet av tjenester

  Jo oftere du vil ha rengjøring i Stjørdal, jo høyere blir prisen per besøk.
 3. Type rengjøring

  Noen typer rengjøring i Stjørdal er mer omfattende og tidkrevende enn andre, og kan dermed være dyrere. For eksempel vil rengjøring av et operasjonsrom på et sykehus være mer omfattende og kostbart enn rengjøring av et kontorlokale.
 4. Tilstand på området som skal rengjøres

  Hvis området er spesielt skittent eller rotete, kan det ta lengre tid og kreve mer arbeid, noe som igjen vil øke prisen.
 5. Tilgjengelighet

  Hvis området som skal rengjøres er vanskelig å nå, vil det kreve mer tid og arbeid, og dermed vil prisen være høyere.
 6. Type utstyr og materialer som skal brukes

  Noen typer utstyr og materialer er dyrere enn andre, og vil dermed påvirke prisen på renholdstjenestene i Stjørdal.

Det er viktig å merke seg at prisen på renholdstjenester i Stjørdal ikke nødvendigvis indikerer kvaliteten på arbeidet som utføres. Det kan være lurt å gjøre litt undersøkelser og be om tilbud fra flere forskjellige renholdsfirmaer i Stjørdal for å finne det som passer best for ditt behov og budsjett.

Tilbud på renhold i Stjørdal gjennom Renholdere.no

Motta tilbud på renhold i Stjørdal.

Renholdere.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig renholder i Stjørdal som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige og kvalifiserte renholdere som tar på seg oppdrag i Stjørdal.

Fyll ut kontaktskjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av den mest passende renholderen i Stjørdal innen kort tid.

Renholder Stjørdal

Hvordan fungerer Renholdere.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge renholdsfirma i Stjørdal.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi en kvalitetssikret renholder i Stjørdal som passer for deg.

Målet til renholdere.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige renholderne som tar på seg oppdrag i Stjørdal.

Få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra renholdsfirma i Stjørdal.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

renholder 5

Beste renholdsfirma i Stjørdal:

Det kan være vanskelig å definere hvem som er det beste renholdsfirmaet i Stjørdal i og med at det er ganske individuelt hva som er viktige og avgjørende faktorer. Det beste renholdsfirmaet i Stjørdal for deg bør uansett kunne tilby skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjetter, og de bør også ha et godt omdømme og tilfredse kunder.

Renholdsfirmaet i Stjørdal bør i tillegg ha erfaring og kompetanse til å takle ulike typer renholdsoppdrag, samt være pålitelige og effektive i utførelsen av disse.

Byggvask Stjørdal

Byggvask i Stjørdal er rengjøring av bygninger eller byggeområder som har blitt bygget eller renovert.

Byggvask i Stjørdal omfatter vanligvis fjerning av byggestøv, rengjøring av vinduer, gulv, vegger, tak og inventar, og en generell rengjøring av alle overflater og områder for å fjerne rester etter byggearbeidet. Byggvask i Stjørdal er viktig for å sikre at nybygg eller et renovert bygg er klart til å tas i bruk og/eller overleveres til kunde.

Byggvasken i Stjørdal skal sørge for at arealene oppfyller alle hygienekrav og sikkerhetsstandarder.

Byggvask pris Stjørdal

Prisen på byggvask i Stjørdal kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på bygningen, hvor omfattende rengjøringen skal være, type og omfang av rengjøringen som skal utføres, og hvor i landet man befinner seg.

De fleste renholdsfirmaene i Stjørdal opererer med en pris per kvadratmeter og du må forvente å betale et sted mellom 30,- og 90,- kroner per kvadratmeter.

Flyttevask Stjørdal

Flyttevask i Stjørdal innebærer å få utført en grundig og omfattende rengjøring av en bolig eller leilighet før man flytter ut.

Flyttevask i Stjørdal omfatter vanligvis rengjøring av alle overflater og rom, inkludert støvtørking av alle flater, rengjøring av alle rom, skap og skuffer, vindusvask, og fjerning av alle typer smuss og flekker. Målet med flyttevask i Stjørdal er å sikre at boligen eller leiligheten er klar for å overleveres i god stand til nye beboere eller til utleier. Flyttevask i Stjørdal er vanligvis en grundigere rengjøring enn en vanlig ukentlig rengjøring og kan være obligatorisk i leieavtaler eller ved salg av bolig.

Daglig renhold Stjørdal

Daglig renhold i Stjørdal inkluderer vanligvis en rekke rutinemessige oppgaver som støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.

Daglig renhold i Stjørdal innebærer også rengjøring av fellesområder, som toaletter og kjøkkenområder, samt rengjøring av alle arbeidsflater og inventar. Målet med daglig renhold i Stjørdal er å sikre at lokalene holdes rene og hygieniske til enhver tid, og at det er et sunt og trygt miljø for de som jobber eller oppholder seg i området.

Kontorvask Stjørdal

Kontorvask i Stjørdal omfatter en rekke oppgaver som utføres regelmessig for å holde et kontorområde rent og hygienisk.

Kontorvask i Stjørdal består som regel av rengjøring av alle arbeidsflater, inkludert skrivebord, stoler og annet inventar, rengjøring av fellesområder, som kjøkken og toaletter, og fjerning av søppel. Vindusvask kan også inngå i kontorvasken i Stjørdal, avhengig av hva behovet ditt er. Kontorvask i Stjørdal utføres vanligvis av profesjonelle renholdsfirmaer, og tjenestene tilpasses etter behov og krav fra deg som kunde. Utførelsen av kontorvask i Stjørdal kan variere fra dag til dag, og kan også omfatte spesialoppgaver som rengjøring av tepper, polering av gulv eller rengjøring av datamaskiner og annet elektronisk utstyr.

Nedvask av hus Stjørdal

Nedvask av hus i Stjørdal er en nødvendig og omfattende oppgave som utføres når man skal flytte ut av et hus.

Nedvask av hus i Stjørdal kan være en omfattende oppgave og det kan derfor være vanskelig å få et tilfredsstillende resultat hvis man ikke har riktig utstyr og erfaring.

Her er en oversikt over hva en typisk nedvask av hus i Stjørdal omfatter:

 • Grundig rengjøring av alle gulv, vegger, tak, dører, skap, skuffer og kjøkkeninnredning.
 • Rengjøring av ovner, komfyrer, kjøleskap og andre hvitevarer.
 • Rengjøring av vinduskarmer og vinduer fra innsiden.
 • Rengjøring av flere bad og toaletter, inkludert dusjkabinett, badekar, toalett og vask.
 • Rengjøring av kjeller, loft og andre områder som er tilgjengelige.
 • Fjerning av støv og spindelvev fra alle overflater.
 • Fjerning av eventuelle flekker på vegger eller tak.
 • Tømming av skap og skuffer, rengjøring og deretter sette tingene tilbake.
 • Søppeltømming og fjerning av alle eiendeler som ikke skal være igjen i huset.
 • Kontroll av at alt er rent og klart for nye beboere.

Nedvask av hus pris Stjørdal

Prisen på nedvask av hus i Stjørdal påvirkes i hovedsak av størrelsen på huset og hvor omfattende rengjøringen er.

Du må forvente å betale et sted mellom 75,- og 100,- kroner per kvadratmeter for nedvask av hus i Stjørdal.

Det kan tilkomme ekstra kostnader til kjøring, kveld- og helgearbeid, avfallshåndtering og lignende.

Nedvask av leilighet Stjørdal

Nedvask av leilighet i Stjørdal er en grundig rengjøringstjeneste som utføres når du flytter ut av en leilighet.

Nedvask av leilighet i Stjørdal inkluderer vanligvis rengjøring av alle rom og flater, inkludert gulv, vegger, tak, dører, skap og kjøkkeninnredning. I tillegg vil det ofte være behov for å rengjøre bad og toalett grundig.

Formålet med nedvask av leilighet i Stjørdal er å etterlate leiligheten i en tilstand som er klar for nye beboere, samt sikre at det er rent og hygienisk.

Det er vanlig å leie inn et profesjonelt renholdsfirma i Stjørdal for å utføre nedvask av leilighet, da det kan være tidkrevende og kreve spesialisert utstyr og rengjøringsmidler.

Nedvask av leilighet pris Stjørdal

Det som påvirker prisen på nedvask av leilighet i Stjørdal er størrelsen på leiligheten og hvor skitten den og omfattende jobben er.

For en leilighet i Stjørdal som er opptil 50 m² koster det som regel mellom 4.300,- og 5.200,- kroner.

For en leilighet i Stjørdal som er mellom 50 m² og 100 m² betaler du mellom 5.200,- til 9.500,- kroner.

For leiligheter i Stjørdal som er større enn 100 m² kan du forvente en pris per. m². mellom 75,- til 90,- kroner.

Periodisk renhold Stjørdal

Periodisk renhold i Stjørdal er en type renhold som utføres med jevne mellomrom, vanligvis annenhver uke eller månedlig. Periodisk renhold i Stjørdal fokuserer på områder og oppgaver som ikke inngår i det daglige renholdet, og kan omfatte rengjøring av områder som ikke er synlige eller som sjelden brukes som for eksempel tak, vegger, høye vinduer, eller spesialområder som trenger grundigere rengjøring.

Periodisk renhold i Stjørdal kan også omfatte spesialbehandling av gulv, tepper eller annet inventar som krever dypere rengjøring og vedlikehold. Målet med periodisk renhold i Stjørdal er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene i lokalene, samt sikre at alle områder holdes i god stand og tilfredsstiller kravene til normal bruk.

Trappevask Stjørdal

Trappevask i Stjørdal omfatter vanligvis rengjøring av fellesområder i en bygning som trapperom, oppganger og inngangspartier. Trappevask i Stjørdal utføres vanligvis med jevne mellomrom for å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygienestandarder i fellesområdene. Trappevask i Stjørdal inkluderer som regel rengjøring av gulv, vegger, vinduer, dører og andre overflater som er utsatt for slitasje og skitt. Trappevask i Stjørdal kan også omfatte fjerning av søppel og annet avfall som kan samle seg i fellesområdene.

Trappevask i Stjørdal er viktig for å sikre at fellesområdene i en bygning er trygge og rene, og for å skape et positivt inntrykk for beboere og besøkende. I tillegg kan det bidra til å forhindre skader og slitasje på overflater, og forhindre spredning av smitte og sykdommer.

Renholder Stjørdal – hva skal du se etter?

Når du skal velge en renholder i Stjørdal, er det viktig å se etter følgende kvaliteter:

 1. Erfaring og kompetanse

  Sørg for å velge en renholder i Stjørdal som har erfaring og kompetanse innenfor området du trenger hjelp med.
 2. Pålitelighet

  Velg en renholder i Stjørdal som er pålitelig og leverer arbeid av høy kvalitet til avtalt tid.
 3. Fleksibilitet

  Sørg for at renholderen i Stjørdal kan tilpasse seg dine behov og timeplan, og kan utføre arbeidet når det passer best for deg.
 4. Bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler

  Velg en renholder i Stjørdal som bruker profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, da dette kan gi bedre resultater og et høyere nivå av renhold og hygiene.
 5. God kundeservice

  Sørg for å velge en renholder i Stjørdal som tilbyr god kundeservice og er tilgjengelig for å svare på spørsmål og tilbakemeldinger.

Renhold bedrift Stjørdal

Renhold for en bedrift i Stjørdal består som regel av rengjøring av arbeidsflater, fellesområder, toaletter og annet inventar i kontor- og arbeidslokaler. Formålet med bedriftsrenhold i Stjørdal er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene på arbeidsplassen, for å skape et trygt og hygienisk miljø for ansatte og besøkende.

Å leie inn en profesjonell renholder i Stjørdal kan gi flere fordeler for en bedrift. Profesjonelle renholdere i Stjørdal har kompetanse og erfaring som gjør at de kan utføre renhold på en effektiv og grundig måte.

Renholdere i Stjørdal bruker også profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler som kan gi bedre resultater enn vanlige husholdningsprodukter. I tillegg kan det frigjøre tid og ressurser for bedriften, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Godkjent renholdsbedrift Stjørdal

Å være en  godkjent renholdsbedrift i Stjørdal innebærer at bedriften oppfyller visse standarder og krav innenfor renholdsbransjen. Det er krav til kompetanse og opplæring av ansatte, bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, og etterlevelse av gjeldende lover og regler.

For å bli en godkjent renholdsbedrift i Stjørdal må bedriften søke om godkjenning og gjennomgå en vurdering av sine tjenester og praksis.

En godkjent renholdsbedrift i Stjørdal kan gi kundene trygghet og tillit til at renholdet blir utført på en profesjonell og pålitelig måte, og at bedriften følger gjeldende standarder og krav innenfor renholdsbransjen.

Renholdere i Stjørdal

Leter du etter renholder i Stjørdal, som er Norges 50. største kommune målt etter folketall?

Stjørdal har ca. 24.300 innbyggere fordelt på 10.905 boliger, hvor 6.407 er eneboliger og 1.571 er leiligheter, og vi har bistått mange med å finne beste renholder i Stjørdal.

I Stjørdal finnes det 26 renholdere som tar på seg oppdrag i området.

Renholdere.no sitt mål er å finne den beste renholderen i Stjørdal til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Renholder Stjørdal