Beste renholder Tromsø

Trenger du renholder i Tromsø?

Leter du etter en renholder i Tromsø til ditt oppdrag? Uansett hvilket behov og hvilke ønsker du har kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med en kvalitetssikret renholder i Tromsø som passer for ditt oppdrag.

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og responstid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet med dine detaljer og hvilket renholdsoppdrag i Tromsø du ønsker utført.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som ønsker tilbud på renhold i Tromsø.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

hero
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du utført din renholdsjobb i Tromsø på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av renholdsoppdraget du ønsker å få utført i Tromsø.

Alle henvendelser om renholder i Tromsø blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt forespørselen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra en renholder som tar på seg oppdrag i Tromsø.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for oppstart i Tromsø.

3. Oppdraget utføres

Renholderen i Tromsø møter opp på avtalt tidspunkt og utfører arbeidet raskt og med høy kvalitet.

Renholdere.no samarbeider med dyktige renholdere som tar oppdrag i Tromsø.

Hva koster renholder i Tromsø?

Prisen på renhold i Tromsø varierer veldig ut ifra hvilket type oppdrag du ønsker skal utføres.

Det som er vanlig er at renholdstjenester i Tromsø enten prises ut ifra en timespris, pris per kvadratmeter eller som en fastpris for hele renholdsoppdraget.

Timespris renhold Tromsø

Timesprisen på renhold i Tromsø varierer mellom 400,- og 750,- kroner.

Timesprisen for renhold i Tromsø vil imidlertid kunne variere avhengig av flere faktorer som størrelsen på arealet som skal rengjøres, hvor skittent det er, om det må tas spesielle hensyn og om det må brukes spesialutstyr eller midler.

Priseksempler renhold Tromsø

 • Flyttevask Tromsø:
  fra 75,- til 100,- kroner pr. m².
 • Byggvask Tromsø:
  fra 30,- til 90,- kroner per. m².
 • Timespris Tromsø:
  fra 400,- til 750,- kroner.
 • Nedvask hus/leilighet Tromsø:
  fra 75,- kroner pr. m².

Hvilke renholdstjenester i Tromsø kan du få tilbud på?

Vi samarbeider kun med seriøse og kvalitetsbevisste renholdsfirmaer i Tromsø som tilbyr en rekke forskjellige renholdstjenester tilpasset dine behov.

Her ser du et utvalg av renholdstjenester i Tromsø du kan få tilbud på:

 • Daglig renhold i Tromsø:
  Støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.
 • Periodisk renhold i Tromsø:
  Mer omfattende rengjøring som hovedrengjøring, flyttevask og byggvask.
 • Fasadevask i Tromsø:
  Rengjøring av utvendige flater og fasader på bygninger, inkludert vinduer, dører og veggflater.
 • Tepperens og møbelrens i Tromsø:
  Rengjøring av tepper og møbler for å fjerne smuss og flekker og gjenopprette fargene og teksturene.
 • Spesialrenhold i Tromsø:
  Rengjøring av spesielle områder som operasjonsrom på sykehus, laboratorier og andre områder med spesifikke hygienekrav.
 • Flyttevask i Tromsø:
  Grundig rengjøring av en bolig før en flytting, inkludert rengjøring av skap og skuffer, vindusvask og støvtørking av alle flater.
 • Kontorvask i Tromsø:
  Rengjøring av kontorlokaler og arbeidsplasser, inkludert støvsuging og mopping av gulv, rengjøring av toaletter og kjøkkenområder, og generell rengjøring av alle arbeidsflater og inventar.
 • Nedvask i Tromsø:
  Grundig rengjøring av et boligområde eller bedriftslokaler før de overleveres til en ny eier eller leietaker, inkludert rengjøring av alle overflater, vegger, tak, vinduer og alle rom og utstyr.

Hva påvirker prisen på renhold i Tromsø?

Det er flere faktorer som påvirker prisen på renhold i Tromsø.

Her er noen eksempler:

 1. Størrelsen på området som skal rengjøres

  Jo større området er, jo mer arbeid og tid vil det kreve for renholderne i Tromsø, og dermed vil prisen være høyere.
 2. Hyppighet av tjenester

  Jo oftere du vil ha rengjøring i Tromsø, jo høyere blir prisen per besøk.
 3. Type rengjøring

  Noen typer rengjøring i Tromsø er mer omfattende og tidkrevende enn andre, og kan dermed være dyrere. For eksempel vil rengjøring av et operasjonsrom på et sykehus være mer omfattende og kostbart enn rengjøring av et kontorlokale.
 4. Tilstand på området som skal rengjøres

  Hvis området er spesielt skittent eller rotete, kan det ta lengre tid og kreve mer arbeid, noe som igjen vil øke prisen.
 5. Tilgjengelighet

  Hvis området som skal rengjøres er vanskelig å nå, vil det kreve mer tid og arbeid, og dermed vil prisen være høyere.
 6. Type utstyr og materialer som skal brukes

  Noen typer utstyr og materialer er dyrere enn andre, og vil dermed påvirke prisen på renholdstjenestene i Tromsø.

Det er viktig å merke seg at prisen på renholdstjenester i Tromsø ikke nødvendigvis indikerer kvaliteten på arbeidet som utføres. Det kan være lurt å gjøre litt undersøkelser og be om tilbud fra flere forskjellige renholdsfirmaer i Tromsø for å finne det som passer best for ditt behov og budsjett.

Tilbud på renhold i Tromsø gjennom Renholdere.no

Motta tilbud på renhold i Tromsø.

Renholdere.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig renholder i Tromsø som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige og kvalifiserte renholdere som tar på seg oppdrag i Tromsø.

Fyll ut kontaktskjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av den mest passende renholderen i Tromsø innen kort tid.

Renholder Tromsø

Hvordan fungerer Renholdere.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge renholdsfirma i Tromsø.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi en kvalitetssikret renholder i Tromsø som passer for deg.

Målet til renholdere.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige renholderne som tar på seg oppdrag i Tromsø.

Få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra renholdsfirma i Tromsø.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

renholder 5

Beste renholdsfirma i Tromsø:

Det kan være vanskelig å definere hvem som er det beste renholdsfirmaet i Tromsø i og med at det er ganske individuelt hva som er viktige og avgjørende faktorer. Det beste renholdsfirmaet i Tromsø for deg bør uansett kunne tilby skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjetter, og de bør også ha et godt omdømme og tilfredse kunder.

Renholdsfirmaet i Tromsø bør i tillegg ha erfaring og kompetanse til å takle ulike typer renholdsoppdrag, samt være pålitelige og effektive i utførelsen av disse.

Billig renhold Tromsø

For å få tak i billig renhold i Tromsø, kan det være lurt å undersøke forskjellige firmaer og sammenligne priser. Det kan også være en god idé å spørre venner eller bekjente om anbefalinger.

Når man ønsker billig renhold, bør man likevel være oppmerksom på at prisen ikke nødvendigvis er det eneste viktige. Det kan være lurt å sjekke referanser og erfaring fra andre kunder, samt om firmaet har nødvendig forsikring og godkjente arbeidsmetoder.

Det kan også være lurt å tenke på om man ønsker fast renhold eller kun et enkeltstående oppdrag, da fast renhold kan være mer økonomisk på sikt. Man bør også avklare hva som skal inkluderes i renholdet, slik at man unngår uventede ekstrakostnader.

Det kan også være fornuftig å avklare om firmaet har en fornøydhetsgaranti eller tilbyr en prøveperiode, slik at man kan være sikker på at man er fornøyd med tjenesten før man binder seg til en lengre avtale.

renholder Tromsø

Rengjøringsbyrå Tromsø – hva bør du tenke på?

Når du skal velge et rengjøringsbyrå i Tromsø, er det viktig å finne et som tilbyr kvalitetstjenester til en fornuftig pris. Det kan være lurt å begynne med å undersøke hva slags tjenester som tilbys, og hvordan de skiller seg fra andre rengjøringsbyråer i området. Noen firmaer spesialiserer seg på bestemte typer rengjøring, mens andre tilbyr en bredere portefølje av tjenester. Det kan også være lurt å sjekke firmaets erfaring og omdømme ved å lese anmeldelser og ta kontakt med referanser.

I tillegg til erfaring og omdømme, bør du også vurdere firmaets tilgjengelighet og fleksibilitet. Kan de tilby rengjøringstjenester på kort varsel eller på forskjellige tidspunkter av dagen? Er de villige til å tilpasse tjenestene sine til dine spesifikke behov? Dette kan være spesielt viktig hvis du har en travel timeplan eller spesielle rengjøringsbehov.

Husk at det billigste alternativet ikke alltid er det beste, og du vil kanskje betale litt ekstra for høyere kvalitet på tjenestene.

Når du velger et rengjøringsfirma i Tromsø, er det viktig å ta deg tid til å finne et som passer for deg. Ved å vurdere disse faktorene, kan du finne et firma som tilbyr kvalitetstjenester til en pris som passer innenfor budsjettet ditt.

Renhold av lokaler Tromsø

Renhold av lokaler er en viktig del av å opprettholde et sunt og hygienisk miljø for alle som bruker lokalet. Dette kan inkludere alt fra kontorer og butikker til skoler og sykehus. Renhold innebærer fjerning av støv og skitt, desinfisering av overflater, rengjøring av toaletter og kjøkkenområder, og avfallshåndtering. Det kan også inkludere spesielle tjenester som vindusvask, gulvbehandling og tepperens.

Fordelene ved å ha en jevnlig renholdsrutine er blant annet redusert spredning av bakterier og sykdommer, økt produktivitet, forbedret innemiljø og at man skaper et godt inntrykk ovenfor kunder og besøkende.

Det er viktig å velge et pålitelig og erfarent renholdsfirma i Tromsø som kan tilby skreddersydde tjenester for å passe dine spesifikke behov og budsjetter. Sørg for å sjekke firmaets referanser og omdømme, samt at de har nødvendige lisenser og forsikringer.

Med regelmessig og profesjonelt renhold kan du opprettholde et sunt og hygienisk miljø for alle som bruker dine lokaler.

renholder Tromsø

Hovedrengjøring Tromsø

En hovedrengjøring er en mer omfattende form for rengjøring som vanligvis utføres en eller to ganger i året. Dette innebærer grundig rengjøring av områder som normalt ikke blir tatt med i den daglige renholdsrutinen, som for eksempel tak, vegger, vinduer, inventar, dører og dørhåndtak, lister, lysbrytere og lignende.

En hovedrengjøring kan også inkludere rengjøring av ventilasjonsanlegg, dyprens av tepper og møbler, samt fjerning av hardt inngriset smuss og fettbelegg.

Hvor ofte man bør ta en hovedrengjøring avhenger av flere faktorer, som for eksempel størrelsen på lokalet, type virksomhet og graden av bruk. Generelt sett anbefales det å ta en hovedrengjøring minst en til to ganger i året, men noen bedrifter og virksomheter kan ha behov for hyppigere rengjøring.

En hovedrengjøring kan være en stor og omfattende oppgave, og det kan derfor være lurt å benytte seg av et profesjonelt renholdsfirma i Tromsø som har erfaring med denne typen rengjøring. De vil kunne utføre en grundig og effektiv hovedrengjøring som sikrer et rent og hygienisk lokale for ansatte og kunder.

Byggvask Tromsø

Byggvask i Tromsø er rengjøring av bygninger eller byggeområder som har blitt bygget eller renovert.

Byggvask i Tromsø omfatter vanligvis fjerning av byggestøv, rengjøring av vinduer, gulv, vegger, tak og inventar, og en generell rengjøring av alle overflater og områder for å fjerne rester etter byggearbeidet. Byggvask i Tromsø er viktig for å sikre at nybygg eller et renovert bygg er klart til å tas i bruk og/eller overleveres til kunde.

Byggvasken i Tromsø skal sørge for at arealene oppfyller alle hygienekrav og sikkerhetsstandarder.

Byggvask pris Tromsø

Prisen på byggvask i Tromsø kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på bygningen, hvor omfattende rengjøringen skal være, type og omfang av rengjøringen som skal utføres, og hvor i landet man befinner seg.

De fleste renholdsfirmaene i Tromsø opererer med en pris per kvadratmeter og du må forvente å betale et sted mellom 30,- og 90,- kroner per kvadratmeter.

Flyttevask Tromsø

Flyttevask i Tromsø innebærer å få utført en grundig og omfattende rengjøring av en bolig eller leilighet før man flytter ut.

Flyttevask i Tromsø omfatter vanligvis rengjøring av alle overflater og rom, inkludert støvtørking av alle flater, rengjøring av alle rom, skap og skuffer, vindusvask, og fjerning av alle typer smuss og flekker. Målet med flyttevask i Tromsø er å sikre at boligen eller leiligheten er klar for å overleveres i god stand til nye beboere eller til utleier. Flyttevask i Tromsø er vanligvis en grundigere rengjøring enn en vanlig ukentlig rengjøring og kan være obligatorisk i leieavtaler eller ved salg av bolig.

Daglig renhold Tromsø

Daglig renhold i Tromsø inkluderer vanligvis en rekke rutinemessige oppgaver som støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.

Daglig renhold i Tromsø innebærer også rengjøring av fellesområder, som toaletter og kjøkkenområder, samt rengjøring av alle arbeidsflater og inventar. Målet med daglig renhold i Tromsø er å sikre at lokalene holdes rene og hygieniske til enhver tid, og at det er et sunt og trygt miljø for de som jobber eller oppholder seg i området.

Kontorvask Tromsø

Kontorvask i Tromsø omfatter en rekke oppgaver som utføres regelmessig for å holde et kontorområde rent og hygienisk.

Kontorvask i Tromsø består som regel av rengjøring av alle arbeidsflater, inkludert skrivebord, stoler og annet inventar, rengjøring av fellesområder, som kjøkken og toaletter, og fjerning av søppel. Vindusvask kan også inngå i kontorvasken i Tromsø, avhengig av hva behovet ditt er. Kontorvask i Tromsø utføres vanligvis av profesjonelle renholdsfirmaer, og tjenestene tilpasses etter behov og krav fra deg som kunde. Utførelsen av kontorvask i Tromsø kan variere fra dag til dag, og kan også omfatte spesialoppgaver som rengjøring av tepper, polering av gulv eller rengjøring av datamaskiner og annet elektronisk utstyr.

Nedvask av hus Tromsø

Nedvask av hus i Tromsø er en nødvendig og omfattende oppgave som utføres når man skal flytte ut av et hus.

Nedvask av hus i Tromsø kan være en omfattende oppgave og det kan derfor være vanskelig å få et tilfredsstillende resultat hvis man ikke har riktig utstyr og erfaring.

Her er en oversikt over hva en typisk nedvask av hus i Tromsø omfatter:

 • Grundig rengjøring av alle gulv, vegger, tak, dører, skap, skuffer og kjøkkeninnredning.
 • Rengjøring av ovner, komfyrer, kjøleskap og andre hvitevarer.
 • Rengjøring av vinduskarmer og vinduer fra innsiden.
 • Rengjøring av flere bad og toaletter, inkludert dusjkabinett, badekar, toalett og vask.
 • Rengjøring av kjeller, loft og andre områder som er tilgjengelige.
 • Fjerning av støv og spindelvev fra alle overflater.
 • Fjerning av eventuelle flekker på vegger eller tak.
 • Tømming av skap og skuffer, rengjøring og deretter sette tingene tilbake.
 • Søppeltømming og fjerning av alle eiendeler som ikke skal være igjen i huset.
 • Kontroll av at alt er rent og klart for nye beboere.

Nedvask av hus pris Tromsø

Prisen på nedvask av hus i Tromsø påvirkes i hovedsak av størrelsen på huset og hvor omfattende rengjøringen er.

Du må forvente å betale et sted mellom 75,- og 100,- kroner per kvadratmeter for nedvask av hus i Tromsø.

Det kan tilkomme ekstra kostnader til kjøring, kveld- og helgearbeid, avfallshåndtering og lignende.

Nedvask av leilighet Tromsø

Nedvask av leilighet i Tromsø er en grundig rengjøringstjeneste som utføres når du flytter ut av en leilighet.

Nedvask av leilighet i Tromsø inkluderer vanligvis rengjøring av alle rom og flater, inkludert gulv, vegger, tak, dører, skap og kjøkkeninnredning. I tillegg vil det ofte være behov for å rengjøre bad og toalett grundig.

Formålet med nedvask av leilighet i Tromsø er å etterlate leiligheten i en tilstand som er klar for nye beboere, samt sikre at det er rent og hygienisk.

Det er vanlig å leie inn et profesjonelt renholdsfirma i Tromsø for å utføre nedvask av leilighet, da det kan være tidkrevende og kreve spesialisert utstyr og rengjøringsmidler.

Nedvask av leilighet pris Tromsø

Det som påvirker prisen på nedvask av leilighet i Tromsø er størrelsen på leiligheten og hvor skitten den og omfattende jobben er.

For en leilighet i Tromsø som er opptil 50 m² koster det som regel mellom 4.300,- og 5.200,- kroner.

For en leilighet i Tromsø som er mellom 50 m² og 100 m² betaler du mellom 5.200,- til 9.500,- kroner.

For leiligheter i Tromsø som er større enn 100 m² kan du forvente en pris per. m². mellom 75,- til 90,- kroner.

Periodisk renhold Tromsø

Periodisk renhold i Tromsø er en type renhold som utføres med jevne mellomrom, vanligvis annenhver uke eller månedlig. Periodisk renhold i Tromsø fokuserer på områder og oppgaver som ikke inngår i det daglige renholdet, og kan omfatte rengjøring av områder som ikke er synlige eller som sjelden brukes som for eksempel tak, vegger, høye vinduer, eller spesialområder som trenger grundigere rengjøring.

Periodisk renhold i Tromsø kan også omfatte spesialbehandling av gulv, tepper eller annet inventar som krever dypere rengjøring og vedlikehold. Målet med periodisk renhold i Tromsø er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene i lokalene, samt sikre at alle områder holdes i god stand og tilfredsstiller kravene til normal bruk.

Trappevask Tromsø

Trappevask i Tromsø omfatter vanligvis rengjøring av fellesområder i en bygning som trapperom, oppganger og inngangspartier. Trappevask i Tromsø utføres vanligvis med jevne mellomrom for å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygienestandarder i fellesområdene. Trappevask i Tromsø inkluderer som regel rengjøring av gulv, vegger, vinduer, dører og andre overflater som er utsatt for slitasje og skitt. Trappevask i Tromsø kan også omfatte fjerning av søppel og annet avfall som kan samle seg i fellesområdene.

Trappevask i Tromsø er viktig for å sikre at fellesområdene i en bygning er trygge og rene, og for å skape et positivt inntrykk for beboere og besøkende. I tillegg kan det bidra til å forhindre skader og slitasje på overflater, og forhindre spredning av smitte og sykdommer.

Renholder Tromsø – hva skal du se etter?

Når du skal velge en renholder i Tromsø, er det viktig å se etter følgende kvaliteter:

 1. Erfaring og kompetanse

  Sørg for å velge en renholder i Tromsø som har erfaring og kompetanse innenfor området du trenger hjelp med.
 2. Pålitelighet

  Velg en renholder i Tromsø som er pålitelig og leverer arbeid av høy kvalitet til avtalt tid.
 3. Fleksibilitet

  Sørg for at renholderen i Tromsø kan tilpasse seg dine behov og timeplan, og kan utføre arbeidet når det passer best for deg.
 4. Bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler

  Velg en renholder i Tromsø som bruker profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, da dette kan gi bedre resultater og et høyere nivå av renhold og hygiene.
 5. God kundeservice

  Sørg for å velge en renholder i Tromsø som tilbyr god kundeservice og er tilgjengelig for å svare på spørsmål og tilbakemeldinger.

Renhold bedrift Tromsø

Renhold for en bedrift i Tromsø består som regel av rengjøring av arbeidsflater, fellesområder, toaletter og annet inventar i kontor- og arbeidslokaler. Formålet med bedriftsrenhold i Tromsø er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene på arbeidsplassen, for å skape et trygt og hygienisk miljø for ansatte og besøkende.

Å leie inn en profesjonell renholder i Tromsø kan gi flere fordeler for en bedrift. Profesjonelle renholdere i Tromsø har kompetanse og erfaring som gjør at de kan utføre renhold på en effektiv og grundig måte.

Renholdere i Tromsø bruker også profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler som kan gi bedre resultater enn vanlige husholdningsprodukter. I tillegg kan det frigjøre tid og ressurser for bedriften, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Godkjent renholdsbedrift Tromsø

Å være en  godkjent renholdsbedrift i Tromsø innebærer at bedriften oppfyller visse standarder og krav innenfor renholdsbransjen. Det er krav til kompetanse og opplæring av ansatte, bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, og etterlevelse av gjeldende lover og regler.

For å bli en godkjent renholdsbedrift i Tromsø må bedriften søke om godkjenning og gjennomgå en vurdering av sine tjenester og praksis.

En godkjent renholdsbedrift i Tromsø kan gi kundene trygghet og tillit til at renholdet blir utført på en profesjonell og pålitelig måte, og at bedriften følger gjeldende standarder og krav innenfor renholdsbransjen.

Renholdere i Tromsø

Leter du etter renholder i Tromsø, som er Nord-Norges største by målt etter folketall? Tromsø er den 9. største kommunen i Norge.

Tromsø har ca. 77.600 innbyggere fordelt på 40.029 boliger, hvor 15.605 er eneboliger og 10.767 er leiligheter, og vi har bistått mange med å finne beste renholder i Tromsø.

I Tromsø finnes det 108 renholdere som tar på seg oppdrag i området.

Renholdere.no sitt mål er å finne den beste renholderen i Tromsø til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Renholder Tromsø

Ikke i Tromsø? Finn en renholder i et område i nærheten: