Beste renholder Skien

Trenger du renholder i Skien?

Leter du etter en renholder i Skien til ditt oppdrag? Uansett hvilket behov og hvilke ønsker du har kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med en kvalitetssikret renholder i Skien som passer for ditt oppdrag.

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og responstid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet med dine detaljer og hvilket renholdsoppdrag i Skien du ønsker utført.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som ønsker tilbud på renhold i Skien.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

hero
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du utført din renholdsjobb i Skien på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av renholdsoppdraget du ønsker å få utført i Skien.

Alle henvendelser om renholder i Skien blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt forespørselen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra en renholder som tar på seg oppdrag i Skien.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for oppstart i Skien.

3. Oppdraget utføres

Renholderen i Skien møter opp på avtalt tidspunkt og utfører arbeidet raskt og med høy kvalitet.

Renholdere.no samarbeider med dyktige renholdere som tar oppdrag i Skien.

Hva koster renholder i Skien?

Prisen på renhold i Skien varierer veldig ut ifra hvilket type oppdrag du ønsker skal utføres.

Det som er vanlig er at renholdstjenester i Skien enten prises ut ifra en timespris, pris per kvadratmeter eller som en fastpris for hele renholdsoppdraget.

Timespris renhold Skien

Timesprisen på renhold i Skien varierer mellom 400,- og 750,- kroner.

Timesprisen for renhold i Skien vil imidlertid kunne variere avhengig av flere faktorer som størrelsen på arealet som skal rengjøres, hvor skittent det er, om det må tas spesielle hensyn og om det må brukes spesialutstyr eller midler.

Priseksempler renhold Skien

 • Flyttevask Skien:
  fra 75,- til 100,- kroner pr. m².
 • Byggvask Skien:
  fra 30,- til 90,- kroner per. m².
 • Timespris Skien:
  fra 400,- til 750,- kroner.
 • Nedvask hus/leilighet Skien:
  fra 75,- kroner pr. m².

Hvilke renholdstjenester i Skien kan du få tilbud på?

Vi samarbeider kun med seriøse og kvalitetsbevisste renholdsfirmaer i Skien som tilbyr en rekke forskjellige renholdstjenester tilpasset dine behov.

Her ser du et utvalg av renholdstjenester i Skien du kan få tilbud på:

 • Daglig renhold i Skien:
  Støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.
 • Periodisk renhold i Skien:
  Mer omfattende rengjøring som hovedrengjøring, flyttevask og byggvask.
 • Fasadevask i Skien:
  Rengjøring av utvendige flater og fasader på bygninger, inkludert vinduer, dører og veggflater.
 • Tepperens og møbelrens i Skien:
  Rengjøring av tepper og møbler for å fjerne smuss og flekker og gjenopprette fargene og teksturene.
 • Spesialrenhold i Skien:
  Rengjøring av spesielle områder som operasjonsrom på sykehus, laboratorier og andre områder med spesifikke hygienekrav.
 • Flyttevask i Skien:
  Grundig rengjøring av en bolig før en flytting, inkludert rengjøring av skap og skuffer, vindusvask og støvtørking av alle flater.
 • Kontorvask i Skien:
  Rengjøring av kontorlokaler og arbeidsplasser, inkludert støvsuging og mopping av gulv, rengjøring av toaletter og kjøkkenområder, og generell rengjøring av alle arbeidsflater og inventar.
 • Nedvask i Skien:
  Grundig rengjøring av et boligområde eller bedriftslokaler før de overleveres til en ny eier eller leietaker, inkludert rengjøring av alle overflater, vegger, tak, vinduer og alle rom og utstyr.

Hva påvirker prisen på renhold i Skien?

Det er flere faktorer som påvirker prisen på renhold i Skien.

Her er noen eksempler:

 1. Størrelsen på området som skal rengjøres

  Jo større området er, jo mer arbeid og tid vil det kreve for renholderne i Skien, og dermed vil prisen være høyere.
 2. Hyppighet av tjenester

  Jo oftere du vil ha rengjøring i Skien, jo høyere blir prisen per besøk.
 3. Type rengjøring

  Noen typer rengjøring i Skien er mer omfattende og tidkrevende enn andre, og kan dermed være dyrere. For eksempel vil rengjøring av et operasjonsrom på et sykehus være mer omfattende og kostbart enn rengjøring av et kontorlokale.
 4. Tilstand på området som skal rengjøres

  Hvis området er spesielt skittent eller rotete, kan det ta lengre tid og kreve mer arbeid, noe som igjen vil øke prisen.
 5. Tilgjengelighet

  Hvis området som skal rengjøres er vanskelig å nå, vil det kreve mer tid og arbeid, og dermed vil prisen være høyere.
 6. Type utstyr og materialer som skal brukes

  Noen typer utstyr og materialer er dyrere enn andre, og vil dermed påvirke prisen på renholdstjenestene i Skien.

Det er viktig å merke seg at prisen på renholdstjenester i Skien ikke nødvendigvis indikerer kvaliteten på arbeidet som utføres. Det kan være lurt å gjøre litt undersøkelser og be om tilbud fra flere forskjellige renholdsfirmaer i Skien for å finne det som passer best for ditt behov og budsjett.

Tilbud på renhold i Skien gjennom Renholdere.no

Motta tilbud på renhold i Skien.

Renholdere.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig renholder i Skien som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige og kvalifiserte renholdere som tar på seg oppdrag i Skien.

Fyll ut kontaktskjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av den mest passende renholderen i Skien innen kort tid.

Renholder Skien

Hvordan fungerer Renholdere.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge renholdsfirma i Skien.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi en kvalitetssikret renholder i Skien som passer for deg.

Målet til renholdere.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige renholderne som tar på seg oppdrag i Skien.

Få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra renholdsfirma i Skien.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

renholder 5

Beste renholdsfirma i Skien:

Det kan være vanskelig å definere hvem som er det beste renholdsfirmaet i Skien i og med at det er ganske individuelt hva som er viktige og avgjørende faktorer. Det beste renholdsfirmaet i Skien for deg bør uansett kunne tilby skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjetter, og de bør også ha et godt omdømme og tilfredse kunder.

Renholdsfirmaet i Skien bør i tillegg ha erfaring og kompetanse til å takle ulike typer renholdsoppdrag, samt være pålitelige og effektive i utførelsen av disse.

Byggvask Skien

Byggvask i Skien er rengjøring av bygninger eller byggeområder som har blitt bygget eller renovert.

Byggvask i Skien omfatter vanligvis fjerning av byggestøv, rengjøring av vinduer, gulv, vegger, tak og inventar, og en generell rengjøring av alle overflater og områder for å fjerne rester etter byggearbeidet. Byggvask i Skien er viktig for å sikre at nybygg eller et renovert bygg er klart til å tas i bruk og/eller overleveres til kunde.

Byggvasken i Skien skal sørge for at arealene oppfyller alle hygienekrav og sikkerhetsstandarder.

Byggvask pris Skien

Prisen på byggvask i Skien kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på bygningen, hvor omfattende rengjøringen skal være, type og omfang av rengjøringen som skal utføres, og hvor i landet man befinner seg.

De fleste renholdsfirmaene i Skien opererer med en pris per kvadratmeter og du må forvente å betale et sted mellom 30,- og 90,- kroner per kvadratmeter.

Flyttevask Skien

Flyttevask i Skien innebærer å få utført en grundig og omfattende rengjøring av en bolig eller leilighet før man flytter ut.

Flyttevask i Skien omfatter vanligvis rengjøring av alle overflater og rom, inkludert støvtørking av alle flater, rengjøring av alle rom, skap og skuffer, vindusvask, og fjerning av alle typer smuss og flekker. Målet med flyttevask i Skien er å sikre at boligen eller leiligheten er klar for å overleveres i god stand til nye beboere eller til utleier. Flyttevask i Skien er vanligvis en grundigere rengjøring enn en vanlig ukentlig rengjøring og kan være obligatorisk i leieavtaler eller ved salg av bolig.

Daglig renhold Skien

Daglig renhold i Skien inkluderer vanligvis en rekke rutinemessige oppgaver som støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.

Daglig renhold i Skien innebærer også rengjøring av fellesområder, som toaletter og kjøkkenområder, samt rengjøring av alle arbeidsflater og inventar. Målet med daglig renhold i Skien er å sikre at lokalene holdes rene og hygieniske til enhver tid, og at det er et sunt og trygt miljø for de som jobber eller oppholder seg i området.

Kontorvask Skien

Kontorvask i Skien omfatter en rekke oppgaver som utføres regelmessig for å holde et kontorområde rent og hygienisk.

Kontorvask i Skien består som regel av rengjøring av alle arbeidsflater, inkludert skrivebord, stoler og annet inventar, rengjøring av fellesområder, som kjøkken og toaletter, og fjerning av søppel. Vindusvask kan også inngå i kontorvasken i Skien, avhengig av hva behovet ditt er. Kontorvask i Skien utføres vanligvis av profesjonelle renholdsfirmaer, og tjenestene tilpasses etter behov og krav fra deg som kunde. Utførelsen av kontorvask i Skien kan variere fra dag til dag, og kan også omfatte spesialoppgaver som rengjøring av tepper, polering av gulv eller rengjøring av datamaskiner og annet elektronisk utstyr.

Nedvask av hus Skien

Nedvask av hus i Skien er en nødvendig og omfattende oppgave som utføres når man skal flytte ut av et hus.

Nedvask av hus i Skien kan være en omfattende oppgave og det kan derfor være vanskelig å få et tilfredsstillende resultat hvis man ikke har riktig utstyr og erfaring.

Her er en oversikt over hva en typisk nedvask av hus i Skien omfatter:

 • Grundig rengjøring av alle gulv, vegger, tak, dører, skap, skuffer og kjøkkeninnredning.
 • Rengjøring av ovner, komfyrer, kjøleskap og andre hvitevarer.
 • Rengjøring av vinduskarmer og vinduer fra innsiden.
 • Rengjøring av flere bad og toaletter, inkludert dusjkabinett, badekar, toalett og vask.
 • Rengjøring av kjeller, loft og andre områder som er tilgjengelige.
 • Fjerning av støv og spindelvev fra alle overflater.
 • Fjerning av eventuelle flekker på vegger eller tak.
 • Tømming av skap og skuffer, rengjøring og deretter sette tingene tilbake.
 • Søppeltømming og fjerning av alle eiendeler som ikke skal være igjen i huset.
 • Kontroll av at alt er rent og klart for nye beboere.

Nedvask av hus pris Skien

Prisen på nedvask av hus i Skien påvirkes i hovedsak av størrelsen på huset og hvor omfattende rengjøringen er.

Du må forvente å betale et sted mellom 75,- og 100,- kroner per kvadratmeter for nedvask av hus i Skien.

Det kan tilkomme ekstra kostnader til kjøring, kveld- og helgearbeid, avfallshåndtering og lignende.

Nedvask av leilighet Skien

Nedvask av leilighet i Skien er en grundig rengjøringstjeneste som utføres når du flytter ut av en leilighet.

Nedvask av leilighet i Skien inkluderer vanligvis rengjøring av alle rom og flater, inkludert gulv, vegger, tak, dører, skap og kjøkkeninnredning. I tillegg vil det ofte være behov for å rengjøre bad og toalett grundig.

Formålet med nedvask av leilighet i Skien er å etterlate leiligheten i en tilstand som er klar for nye beboere, samt sikre at det er rent og hygienisk.

Det er vanlig å leie inn et profesjonelt renholdsfirma i Skien for å utføre nedvask av leilighet, da det kan være tidkrevende og kreve spesialisert utstyr og rengjøringsmidler.

Nedvask av leilighet pris Skien

Det som påvirker prisen på nedvask av leilighet i Skien er størrelsen på leiligheten og hvor skitten den og omfattende jobben er.

For en leilighet i Skien som er opptil 50 m² koster det som regel mellom 4.300,- og 5.200,- kroner.

For en leilighet i Skien som er mellom 50 m² og 100 m² betaler du mellom 5.200,- til 9.500,- kroner.

For leiligheter i Skien som er større enn 100 m² kan du forvente en pris per. m². mellom 75,- til 90,- kroner.

Periodisk renhold Skien

Periodisk renhold i Skien er en type renhold som utføres med jevne mellomrom, vanligvis annenhver uke eller månedlig. Periodisk renhold i Skien fokuserer på områder og oppgaver som ikke inngår i det daglige renholdet, og kan omfatte rengjøring av områder som ikke er synlige eller som sjelden brukes som for eksempel tak, vegger, høye vinduer, eller spesialområder som trenger grundigere rengjøring.

Periodisk renhold i Skien kan også omfatte spesialbehandling av gulv, tepper eller annet inventar som krever dypere rengjøring og vedlikehold. Målet med periodisk renhold i Skien er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene i lokalene, samt sikre at alle områder holdes i god stand og tilfredsstiller kravene til normal bruk.

Trappevask Skien

Trappevask i Skien omfatter vanligvis rengjøring av fellesområder i en bygning som trapperom, oppganger og inngangspartier. Trappevask i Skien utføres vanligvis med jevne mellomrom for å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygienestandarder i fellesområdene. Trappevask i Skien inkluderer som regel rengjøring av gulv, vegger, vinduer, dører og andre overflater som er utsatt for slitasje og skitt. Trappevask i Skien kan også omfatte fjerning av søppel og annet avfall som kan samle seg i fellesområdene.

Trappevask i Skien er viktig for å sikre at fellesområdene i en bygning er trygge og rene, og for å skape et positivt inntrykk for beboere og besøkende. I tillegg kan det bidra til å forhindre skader og slitasje på overflater, og forhindre spredning av smitte og sykdommer.

Renholder Skien – hva skal du se etter?

Når du skal velge en renholder i Skien, er det viktig å se etter følgende kvaliteter:

 1. Erfaring og kompetanse

  Sørg for å velge en renholder i Skien som har erfaring og kompetanse innenfor området du trenger hjelp med.
 2. Pålitelighet

  Velg en renholder i Skien som er pålitelig og leverer arbeid av høy kvalitet til avtalt tid.
 3. Fleksibilitet

  Sørg for at renholderen i Skien kan tilpasse seg dine behov og timeplan, og kan utføre arbeidet når det passer best for deg.
 4. Bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler

  Velg en renholder i Skien som bruker profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, da dette kan gi bedre resultater og et høyere nivå av renhold og hygiene.
 5. God kundeservice

  Sørg for å velge en renholder i Skien som tilbyr god kundeservice og er tilgjengelig for å svare på spørsmål og tilbakemeldinger.

Renhold bedrift Skien

Renhold for en bedrift i Skien består som regel av rengjøring av arbeidsflater, fellesområder, toaletter og annet inventar i kontor- og arbeidslokaler. Formålet med bedriftsrenhold i Skien er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene på arbeidsplassen, for å skape et trygt og hygienisk miljø for ansatte og besøkende.

Å leie inn en profesjonell renholder i Skien kan gi flere fordeler for en bedrift. Profesjonelle renholdere i Skien har kompetanse og erfaring som gjør at de kan utføre renhold på en effektiv og grundig måte.

Renholdere i Skien bruker også profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler som kan gi bedre resultater enn vanlige husholdningsprodukter. I tillegg kan det frigjøre tid og ressurser for bedriften, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Godkjent renholdsbedrift Skien

Å være en  godkjent renholdsbedrift i Skien innebærer at bedriften oppfyller visse standarder og krav innenfor renholdsbransjen. Det er krav til kompetanse og opplæring av ansatte, bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, og etterlevelse av gjeldende lover og regler.

For å bli en godkjent renholdsbedrift i Skien må bedriften søke om godkjenning og gjennomgå en vurdering av sine tjenester og praksis.

En godkjent renholdsbedrift i Skien kan gi kundene trygghet og tillit til at renholdet blir utført på en profesjonell og pålitelig måte, og at bedriften følger gjeldende standarder og krav innenfor renholdsbransjen.

Renholdere i Skien

Leter du etter renholder i Skien, som er Norges 18. største kommune målt etter folketall?

Skien har ca. 55.500 innbyggere fordelt på 26.468 boliger, hvor 14.176 er eneboliger og 5.229 er leiligheter, og vi har bistått mange med å finne beste renholder i Skien.

I Skien finnes det 73 renholdere som tar på seg oppdrag i området.

Renholdere.no sitt mål er å finne den beste renholderen i Skien til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Renholder Skien

Ikke i Skien? Finn en renholder i et område i nærheten: