Beste renholder Tønsberg

Trenger du renholder i Tønsberg?

Leter du etter en renholder i Tønsberg til ditt oppdrag? Uansett hvilket behov og hvilke ønsker du har kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med en kvalitetssikret renholder i Tønsberg som passer for ditt oppdrag.

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og responstid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet med dine detaljer og hvilket renholdsoppdrag i Tønsberg du ønsker utført.

Tjenesten er gratis og uforpliktende for deg som ønsker tilbud på renhold i Tønsberg.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

hero
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

Slik får du utført din renholdsjobb i Tønsberg på 1-2-3:

1. Send forespørsel

Send oss en forespørsel på nett med en kort beskrivelse av renholdsoppdraget du ønsker å få utført i Tønsberg.

Alle henvendelser om renholder i Tønsberg blir besvart så raskt som mulig.

2. Få et gratis tilbud

Kort tid etter at du har sendt forespørselen vil du motta et gratis og uforpliktende tilbud fra en renholder som tar på seg oppdrag i Tønsberg.

Hvis du godtar tilbudet avtales et tidspunkt som passer for oppstart i Tønsberg.

3. Oppdraget utføres

Renholderen i Tønsberg møter opp på avtalt tidspunkt og utfører arbeidet raskt og med høy kvalitet.

Renholdere.no samarbeider med dyktige renholdere som tar oppdrag i Tønsberg.

Hva koster renholder i Tønsberg?

Prisen på renhold i Tønsberg varierer veldig ut ifra hvilket type oppdrag du ønsker skal utføres.

Det som er vanlig er at renholdstjenester i Tønsberg enten prises ut ifra en timespris, pris per kvadratmeter eller som en fastpris for hele renholdsoppdraget.

Timespris renhold Tønsberg

Timesprisen på renhold i Tønsberg varierer mellom 400,- og 750,- kroner.

Timesprisen for renhold i Tønsberg vil imidlertid kunne variere avhengig av flere faktorer som størrelsen på arealet som skal rengjøres, hvor skittent det er, om det må tas spesielle hensyn og om det må brukes spesialutstyr eller midler.

Priseksempler renhold Tønsberg

 • Flyttevask Tønsberg:
  fra 75,- til 100,- kroner pr. m².
 • Byggvask Tønsberg:
  fra 30,- til 90,- kroner per. m².
 • Timespris Tønsberg:
  fra 400,- til 750,- kroner.
 • Nedvask hus/leilighet Tønsberg:
  fra 75,- kroner pr. m².

Hvilke renholdstjenester i Tønsberg kan du få tilbud på?

Vi samarbeider kun med seriøse og kvalitetsbevisste renholdsfirmaer i Tønsberg som tilbyr en rekke forskjellige renholdstjenester tilpasset dine behov.

Her ser du et utvalg av renholdstjenester i Tønsberg du kan få tilbud på:

 • Daglig renhold i Tønsberg:
  Støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.
 • Periodisk renhold i Tønsberg:
  Mer omfattende rengjøring som hovedrengjøring, flyttevask og byggvask.
 • Fasadevask i Tønsberg:
  Rengjøring av utvendige flater og fasader på bygninger, inkludert vinduer, dører og veggflater.
 • Tepperens og møbelrens i Tønsberg:
  Rengjøring av tepper og møbler for å fjerne smuss og flekker og gjenopprette fargene og teksturene.
 • Spesialrenhold i Tønsberg:
  Rengjøring av spesielle områder som operasjonsrom på sykehus, laboratorier og andre områder med spesifikke hygienekrav.
 • Flyttevask i Tønsberg:
  Grundig rengjøring av en bolig før en flytting, inkludert rengjøring av skap og skuffer, vindusvask og støvtørking av alle flater.
 • Kontorvask i Tønsberg:
  Rengjøring av kontorlokaler og arbeidsplasser, inkludert støvsuging og mopping av gulv, rengjøring av toaletter og kjøkkenområder, og generell rengjøring av alle arbeidsflater og inventar.
 • Nedvask i Tønsberg:
  Grundig rengjøring av et boligområde eller bedriftslokaler før de overleveres til en ny eier eller leietaker, inkludert rengjøring av alle overflater, vegger, tak, vinduer og alle rom og utstyr.

Hva påvirker prisen på renhold i Tønsberg?

Det er flere faktorer som påvirker prisen på renhold i Tønsberg.

Her er noen eksempler:

 1. Størrelsen på området som skal rengjøres

  Jo større området er, jo mer arbeid og tid vil det kreve for renholderne i Tønsberg, og dermed vil prisen være høyere.
 2. Hyppighet av tjenester

  Jo oftere du vil ha rengjøring i Tønsberg, jo høyere blir prisen per besøk.
 3. Type rengjøring

  Noen typer rengjøring i Tønsberg er mer omfattende og tidkrevende enn andre, og kan dermed være dyrere. For eksempel vil rengjøring av et operasjonsrom på et sykehus være mer omfattende og kostbart enn rengjøring av et kontorlokale.
 4. Tilstand på området som skal rengjøres

  Hvis området er spesielt skittent eller rotete, kan det ta lengre tid og kreve mer arbeid, noe som igjen vil øke prisen.
 5. Tilgjengelighet

  Hvis området som skal rengjøres er vanskelig å nå, vil det kreve mer tid og arbeid, og dermed vil prisen være høyere.
 6. Type utstyr og materialer som skal brukes

  Noen typer utstyr og materialer er dyrere enn andre, og vil dermed påvirke prisen på renholdstjenestene i Tønsberg.

Det er viktig å merke seg at prisen på renholdstjenester i Tønsberg ikke nødvendigvis indikerer kvaliteten på arbeidet som utføres. Det kan være lurt å gjøre litt undersøkelser og be om tilbud fra flere forskjellige renholdsfirmaer i Tønsberg for å finne det som passer best for ditt behov og budsjett.

Tilbud på renhold i Tønsberg gjennom Renholdere.no

Motta tilbud på renhold i Tønsberg.

Renholdere.no er en tjeneste som hjelper deg med å finne riktig renholder i Tønsberg som passer for dine ønsker og behov. Vi samarbeider med dyktige og kvalifiserte renholdere som tar på seg oppdrag i Tønsberg.

Fyll ut kontaktskjemaet med din kontaktinfo og hvilke behov og ønsker du har, så blir du kontaktet av den mest passende renholderen i Tønsberg innen kort tid.

Renholder Tønsberg

Hvordan fungerer Renholdere.no?

Vi vet at du er opptatt av god kvalitet, pris og service når du skal velge renholdsfirma i Tønsberg.

Vi har gjort det enkelt for deg – send inn en henvendelse med beskrivelse av ditt oppdrag til oss, så finner vi en kvalitetssikret renholder i Tønsberg som passer for deg.

Målet til renholdere.no er at du skal slippe å måtte bruke masse tid på å vurdere alle de forskjellige renholderne som tar på seg oppdrag i Tønsberg.

Få rask tilbakemelding med et gratis og uforpliktende tilbud fra renholdsfirma i Tønsberg.

Få et gratis tilbud på renhold

Send en kort beskrivelse av renholds­oppdraget, så hjelper vi deg med å finne det beste renholdsfirmaet til akkurat ditt oppdrag.

innhold
1/4: Privat, bedrift eller borettslag?
Privat, bedrift eller borettslag?
OBS: Dette valget gjelder bare hvis oppdraget gjelder hele borettslaget eller sameiet. Velg «Privat» dersom oppdraget kun gjelder din egen bolig.

Din kontaktinformasjon blir utelukkende brukt i forbindelse med oppdrags­forespørselen. Dine person­­opplysninger utleveres ikke til uvedkommende.

renholder 5

Beste renholdsfirma i Tønsberg:

Det kan være vanskelig å definere hvem som er det beste renholdsfirmaet i Tønsberg i og med at det er ganske individuelt hva som er viktige og avgjørende faktorer. Det beste renholdsfirmaet i Tønsberg for deg bør uansett kunne tilby skreddersydde tjenester som passer dine spesifikke behov og budsjetter, og de bør også ha et godt omdømme og tilfredse kunder.

Renholdsfirmaet i Tønsberg bør i tillegg ha erfaring og kompetanse til å takle ulike typer renholdsoppdrag, samt være pålitelige og effektive i utførelsen av disse.

Byggvask Tønsberg

Byggvask i Tønsberg er rengjøring av bygninger eller byggeområder som har blitt bygget eller renovert.

Byggvask i Tønsberg omfatter vanligvis fjerning av byggestøv, rengjøring av vinduer, gulv, vegger, tak og inventar, og en generell rengjøring av alle overflater og områder for å fjerne rester etter byggearbeidet. Byggvask i Tønsberg er viktig for å sikre at nybygg eller et renovert bygg er klart til å tas i bruk og/eller overleveres til kunde.

Byggvasken i Tønsberg skal sørge for at arealene oppfyller alle hygienekrav og sikkerhetsstandarder.

Byggvask pris Tønsberg

Prisen på byggvask i Tønsberg kan variere avhengig av flere faktorer, som størrelsen på bygningen, hvor omfattende rengjøringen skal være, type og omfang av rengjøringen som skal utføres, og hvor i landet man befinner seg.

De fleste renholdsfirmaene i Tønsberg opererer med en pris per kvadratmeter og du må forvente å betale et sted mellom 30,- og 90,- kroner per kvadratmeter.

Flyttevask Tønsberg

Flyttevask i Tønsberg innebærer å få utført en grundig og omfattende rengjøring av en bolig eller leilighet før man flytter ut.

Flyttevask i Tønsberg omfatter vanligvis rengjøring av alle overflater og rom, inkludert støvtørking av alle flater, rengjøring av alle rom, skap og skuffer, vindusvask, og fjerning av alle typer smuss og flekker. Målet med flyttevask i Tønsberg er å sikre at boligen eller leiligheten er klar for å overleveres i god stand til nye beboere eller til utleier. Flyttevask i Tønsberg er vanligvis en grundigere rengjøring enn en vanlig ukentlig rengjøring og kan være obligatorisk i leieavtaler eller ved salg av bolig.

Daglig renhold Tønsberg

Daglig renhold i Tønsberg inkluderer vanligvis en rekke rutinemessige oppgaver som støvsuging, mopping, søppeltømming og overflaterengjøring i kontorer, skoler og andre offentlige eller private lokaler.

Daglig renhold i Tønsberg innebærer også rengjøring av fellesområder, som toaletter og kjøkkenområder, samt rengjøring av alle arbeidsflater og inventar. Målet med daglig renhold i Tønsberg er å sikre at lokalene holdes rene og hygieniske til enhver tid, og at det er et sunt og trygt miljø for de som jobber eller oppholder seg i området.

Kontorvask Tønsberg

Kontorvask i Tønsberg omfatter en rekke oppgaver som utføres regelmessig for å holde et kontorområde rent og hygienisk.

Kontorvask i Tønsberg består som regel av rengjøring av alle arbeidsflater, inkludert skrivebord, stoler og annet inventar, rengjøring av fellesområder, som kjøkken og toaletter, og fjerning av søppel. Vindusvask kan også inngå i kontorvasken i Tønsberg, avhengig av hva behovet ditt er. Kontorvask i Tønsberg utføres vanligvis av profesjonelle renholdsfirmaer, og tjenestene tilpasses etter behov og krav fra deg som kunde. Utførelsen av kontorvask i Tønsberg kan variere fra dag til dag, og kan også omfatte spesialoppgaver som rengjøring av tepper, polering av gulv eller rengjøring av datamaskiner og annet elektronisk utstyr.

Nedvask av hus Tønsberg

Nedvask av hus i Tønsberg er en nødvendig og omfattende oppgave som utføres når man skal flytte ut av et hus.

Nedvask av hus i Tønsberg kan være en omfattende oppgave og det kan derfor være vanskelig å få et tilfredsstillende resultat hvis man ikke har riktig utstyr og erfaring.

Her er en oversikt over hva en typisk nedvask av hus i Tønsberg omfatter:

 • Grundig rengjøring av alle gulv, vegger, tak, dører, skap, skuffer og kjøkkeninnredning.
 • Rengjøring av ovner, komfyrer, kjøleskap og andre hvitevarer.
 • Rengjøring av vinduskarmer og vinduer fra innsiden.
 • Rengjøring av flere bad og toaletter, inkludert dusjkabinett, badekar, toalett og vask.
 • Rengjøring av kjeller, loft og andre områder som er tilgjengelige.
 • Fjerning av støv og spindelvev fra alle overflater.
 • Fjerning av eventuelle flekker på vegger eller tak.
 • Tømming av skap og skuffer, rengjøring og deretter sette tingene tilbake.
 • Søppeltømming og fjerning av alle eiendeler som ikke skal være igjen i huset.
 • Kontroll av at alt er rent og klart for nye beboere.

Nedvask av hus pris Tønsberg

Prisen på nedvask av hus i Tønsberg påvirkes i hovedsak av størrelsen på huset og hvor omfattende rengjøringen er.

Du må forvente å betale et sted mellom 75,- og 100,- kroner per kvadratmeter for nedvask av hus i Tønsberg.

Det kan tilkomme ekstra kostnader til kjøring, kveld- og helgearbeid, avfallshåndtering og lignende.

Nedvask av leilighet Tønsberg

Nedvask av leilighet i Tønsberg er en grundig rengjøringstjeneste som utføres når du flytter ut av en leilighet.

Nedvask av leilighet i Tønsberg inkluderer vanligvis rengjøring av alle rom og flater, inkludert gulv, vegger, tak, dører, skap og kjøkkeninnredning. I tillegg vil det ofte være behov for å rengjøre bad og toalett grundig.

Formålet med nedvask av leilighet i Tønsberg er å etterlate leiligheten i en tilstand som er klar for nye beboere, samt sikre at det er rent og hygienisk.

Det er vanlig å leie inn et profesjonelt renholdsfirma i Tønsberg for å utføre nedvask av leilighet, da det kan være tidkrevende og kreve spesialisert utstyr og rengjøringsmidler.

Nedvask av leilighet pris Tønsberg

Det som påvirker prisen på nedvask av leilighet i Tønsberg er størrelsen på leiligheten og hvor skitten den og omfattende jobben er.

For en leilighet i Tønsberg som er opptil 50 m² koster det som regel mellom 4.300,- og 5.200,- kroner.

For en leilighet i Tønsberg som er mellom 50 m² og 100 m² betaler du mellom 5.200,- til 9.500,- kroner.

For leiligheter i Tønsberg som er større enn 100 m² kan du forvente en pris per. m². mellom 75,- til 90,- kroner.

Periodisk renhold Tønsberg

Periodisk renhold i Tønsberg er en type renhold som utføres med jevne mellomrom, vanligvis annenhver uke eller månedlig. Periodisk renhold i Tønsberg fokuserer på områder og oppgaver som ikke inngår i det daglige renholdet, og kan omfatte rengjøring av områder som ikke er synlige eller som sjelden brukes som for eksempel tak, vegger, høye vinduer, eller spesialområder som trenger grundigere rengjøring.

Periodisk renhold i Tønsberg kan også omfatte spesialbehandling av gulv, tepper eller annet inventar som krever dypere rengjøring og vedlikehold. Målet med periodisk renhold i Tønsberg er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene i lokalene, samt sikre at alle områder holdes i god stand og tilfredsstiller kravene til normal bruk.

Trappevask Tønsberg

Trappevask i Tønsberg omfatter vanligvis rengjøring av fellesområder i en bygning som trapperom, oppganger og inngangspartier. Trappevask i Tønsberg utføres vanligvis med jevne mellomrom for å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygienestandarder i fellesområdene. Trappevask i Tønsberg inkluderer som regel rengjøring av gulv, vegger, vinduer, dører og andre overflater som er utsatt for slitasje og skitt. Trappevask i Tønsberg kan også omfatte fjerning av søppel og annet avfall som kan samle seg i fellesområdene.

Trappevask i Tønsberg er viktig for å sikre at fellesområdene i en bygning er trygge og rene, og for å skape et positivt inntrykk for beboere og besøkende. I tillegg kan det bidra til å forhindre skader og slitasje på overflater, og forhindre spredning av smitte og sykdommer.

Renholder Tønsberg – hva skal du se etter?

Når du skal velge en renholder i Tønsberg, er det viktig å se etter følgende kvaliteter:

 1. Erfaring og kompetanse

  Sørg for å velge en renholder i Tønsberg som har erfaring og kompetanse innenfor området du trenger hjelp med.
 2. Pålitelighet

  Velg en renholder i Tønsberg som er pålitelig og leverer arbeid av høy kvalitet til avtalt tid.
 3. Fleksibilitet

  Sørg for at renholderen i Tønsberg kan tilpasse seg dine behov og timeplan, og kan utføre arbeidet når det passer best for deg.
 4. Bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler

  Velg en renholder i Tønsberg som bruker profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, da dette kan gi bedre resultater og et høyere nivå av renhold og hygiene.
 5. God kundeservice

  Sørg for å velge en renholder i Tønsberg som tilbyr god kundeservice og er tilgjengelig for å svare på spørsmål og tilbakemeldinger.

Renhold bedrift Tønsberg

Renhold for en bedrift i Tønsberg består som regel av rengjøring av arbeidsflater, fellesområder, toaletter og annet inventar i kontor- og arbeidslokaler. Formålet med bedriftsrenhold i Tønsberg er å opprettholde et høyt nivå av renhold og hygiene på arbeidsplassen, for å skape et trygt og hygienisk miljø for ansatte og besøkende.

Å leie inn en profesjonell renholder i Tønsberg kan gi flere fordeler for en bedrift. Profesjonelle renholdere i Tønsberg har kompetanse og erfaring som gjør at de kan utføre renhold på en effektiv og grundig måte.

Renholdere i Tønsberg bruker også profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler som kan gi bedre resultater enn vanlige husholdningsprodukter. I tillegg kan det frigjøre tid og ressurser for bedriften, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

Godkjent renholdsbedrift Tønsberg

Å være en  godkjent renholdsbedrift i Tønsberg innebærer at bedriften oppfyller visse standarder og krav innenfor renholdsbransjen. Det er krav til kompetanse og opplæring av ansatte, bruk av profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, og etterlevelse av gjeldende lover og regler.

For å bli en godkjent renholdsbedrift i Tønsberg må bedriften søke om godkjenning og gjennomgå en vurdering av sine tjenester og praksis.

En godkjent renholdsbedrift i Tønsberg kan gi kundene trygghet og tillit til at renholdet blir utført på en profesjonell og pålitelig måte, og at bedriften følger gjeldende standarder og krav innenfor renholdsbransjen.

Renholdere i Tønsberg

Leter du etter renholder i Tønsberg, som er Norges 17. største kommune målt etter folketall?

Tønsberg har ca. 57.800 innbyggere fordelt på 27.195 boliger, hvor 13.060 er eneboliger og 5.032 er leiligheter, og vi har bistått mange med å finne beste renholder i Tønsberg.

I Tønsberg finnes det 83 renholdere som tar på seg oppdrag i området.

Renholdere.no sitt mål er å finne den beste renholderen i Tønsberg til akkurat ditt oppdrag, slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting.

Renholder Tønsberg

Ikke i Tønsberg? Finn en renholder i et område i nærheten: